lørdag 23. januar 2010

Hope for Haiti now!


Vg,nett; Mens Hollywood-eliten utgjorde telefonpanelet under nattens "Hope for Haiti"aksjonen, var Rihanna og Bono blandt superstjernene som gikk på scenen....FANTASTISK-sitter med håndkle i hånden, snufs...... Dette kan du nå se både på Svt1 og Nrk3
Mine tanker går til alle de som er blitt rammet av denne forferdelige katastrofen......ord blir så små....sukk!

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen......så vær med å støtte på din måte...

11 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ja fy det är fruktansvärt. Har skänkt pengar.

Ha det gott....

Karm Anne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag säger samma som Anne, vi har också skänkt pengar. Tyvärr har jag inte sett galan.
Stor kram
AnnaMaria

Ruths datter sa...

Ja det er så vondt å se på.Godt at folk nå begynner å skjønne at en må samle penger til denne katastrofen.Det er så mange ulykker,men når en ser alle skjebnene så svir det i hjerterota.Stakkars folk og alle de små foreldreøse da?
Klem

Val sa...

It's pleasant to visit a pink and joyful blog!
val

Elin | Draumesidene sa...

Dette er så grusomt, at eg ikkje heilt klarer å ta det inn over meg... Får same følelsen som då tsumamien tok så enormt mange liv... Det er så vondt å sjå alle hjelpelause menneske som har mista så mykje... Og alle barna som er døde, skada. Mange har blitt foreldrelause. VONDT! Men så er det alt det gode som skjer oppe i all håplausheita. Alle som hjelper. Og det gir meg håp for framtida. Å gi kjærleik, og å ta imot. Vi er alle medmenneske.

Elin.

Katta sa...

Ja alla KAN hjälpa med något!Svårt att förstå om någon inte gör det.Rent spontant skulle man vilja hjälpa rent fysiskt på plats men man gör en god gärning med att skänka pengar så de som är där kan göra sitt jobb med. Såg tyvärr inte Bono i kväll tv:n är ocuperad av fans till Fantastic four and the silversurfer, så jag bloggar jag :) Kram Katta

Madame B - Vintage & Chic Antique sa...

Hei. Ja dette får en til å se hvor godt vi egentlig har det her oppe hos oss. Samtidig kan vi ikke bare sitte å se på dette uten å bry oss.
La oss alle bidra med det vi kan for en bedre verden.
Jeg ønsker alle en god helg og en tid til ettertanke.
Klem

Min Still By Maia sa...

En viktig oppfordring kjære Maliva!

Nydelig kjøkkenbilder!!!

MaiaKLEMMER

Simones Country Home sa...

Ja dette er virkelige fæle greier. :o(
Var så trist å se det.

Klem Simone

Mitt hvite hus sa...

Fryktelig katastrofe...

Klem O=)

Guttemamma sa...

Helt uvirkelig og grusomt dette her. Jeg kjøpte noe småtteri på Lindex i går og ble spurt om å runde av summen opp til nærmeste tier,og gi overskuddet. Gjorde joe selvsagt det,ja tok til nærmeste hundrer..men synes dette var en flott og annerledes måte å samle inn penger på.
klemmer