mandag 30. november 2009

Trekning og bursdag:o)


(Foto;ukjent)
Go`morgen!
I dag har jeg bursdag og Ja det er gøy å få gaver, men jeg liker best å gi bort gaver jeg da, og derfor var dette en fin anledning til å dele ut premiene i min konkurranse.
Jeg er overveldet over responsen, over 200 har meldt seg på, og er fra bl.a. Australia, Filipinene, Italia, Nederland, Polen, Russland, Danmark, Sverige og Norge. Gøy at også så mange anonyme har vært med.
Skulle gjerne gitt dere alle en rose fra denne kurven.....men nå er det altså slik at jeg har 5 premier som skal deles ut, og ettersom vi er 5 i familien her....har alle fått i oppgave å si et tall
fra 1-219

1) Premie; er denne jumbo koppen m/godsaker......som går til Guttemamma


Så er det 4 av dere som vinner et julehjerte inkl.duftkonvolutt og det er;
-Anonym-Monica H. som la inn kommentar den 31.10.kl.2230
-Nyanser av vitt fra Sverige
Gratulerer så mye, send meg navn og adr.deres til may-liss@maliva.no så sender jeg pakken i posten.
Nå venter jobb....også skal jeg ut og feire bursdagen min i Oslo-by......juhuuuuuu:o)

søndag 29. november 2009

Trekningen nærmer seg:o)


(Foto Maliva)
Vel hjemme etter en fantastisk helg hos gode venner....vi har blitt oppvartet med god mat og drikke....og nå har jeg planet ut i sofaen og tenker på alle dere som har meldt dere på i min konkurranse..Gid jeg kunne gi dere alle en gave hver, men nå er det 5 stk.jeg skal trekke ut....så nå teller jeg for harde livet.....Lykke til, vi sees i morgen tidlig:o)

fredag 27. november 2009

God 1.adventshelg!



Så går vi mot 1.advent, og mine adventslys har jeg i år satt i bur...hi-hi. Litt annerledes, men hvorfor ikke....synes det ble fint jeg. Har også en mer normal variant som jeg sikkert viser senere.




Denne helgen skal vi reise bort til noen venner av oss, gleder meg.....så er jeg tilbake på mandag, og da er det trekning......tjingeling!




God 1.adventshelg!

torsdag 26. november 2009

Et besøk på kokosbollefabrikken:o)


Da er den første julebaksten lagt i frysern. Dvs.kjøpt vel og merke...men disse er av ekte vare, kjøpt på selveste kokosbollefabrikken på Grùnerløkka. Sjekk nettsiden deres her
Ps! viste du at 8 kokosboller har like mange kalorier som et wienerbrød?
Så da er det bare å spise en, to, tre, fire...gisp...tror det holder med en jeg.
Resten av baksten står nok jentene mine og jeg for. Men 7 slag er historie her i huset.....I morgen skal jeg vise en ny variant av mine adventslys...Kan dere gjette hva? et lite hint pip-pip..og denne gangen handler det ikke om hønsenetting...hi-hi:o)

onsdag 25. november 2009

Nå vil vi ha snøøøøøø!


(Fotograf ukjent)
Mens det regner og er grått og trist ute.....tar jeg en liten kaffepause med en god bok....og drømmer om at snøen snart skal komme...sukk, tenk en jul uten snø...Uff, nei den bare måååå komme:o)

tirsdag 24. november 2009

Bambi på plass blandt olivengreinene.


Da har jeg endelig fått klipt ned oliventreet som har stått ute frem til nå, og tatt det inn for vinteren.....Viktig at det skal stå kjølig, derfor har jeg satt det i boden denne gangen. Lagde også noen kranser av greiene, og her har jeg pyntet den ene med bambi som jeg fant på loppis i fjor.
Bambi og naturens godsaker, som kongler, mose, kvister i alle slag o.l..blir nok å se i mange hjem denne julen tror jeg. Det blir det også her, men det blir også litt rødt og en del zink, ihvertfall på kjøkkenet:o)
Hvor ble det egentlig av nissen? Her blir det nok engler fremfor nisser, men det dukker nok opp en liten nissefamilie her også...Bilder kommer:o)

mandag 23. november 2009

Xmas by Taverne-Agency










Det er bare noe ved disse bildene som fascinerer meg, ikke et snev av rødt eller lilla, men så kommer jeg likevel i julestemning......gjør du det også?
Da vil jeg til slutt minne om at nå er det en uke igjen til trekningen på min konkurranse..trykk her hvis du vil bli med du også. Gøy at over 200 allerede har meldt seg på:o)
God ukestart til deg som titter innom!

lørdag 21. november 2009

Nytt klokkehjerte.....smelt:o)


Det er så gøy å besøke alle dere kreative bloggerne nå før jul, både i inn og utland. Jeg blir så inspirert!!! Bare så synd at tiden ikke alltid strekker til å få gjort det jeg egentlig liker...sitte å pusle, sy, klippe, lime, o.l.
Så da jeg kom over svenske Magdalena sin blogg Color-Sepia da begynte mitt hjerte å slå for fullt,tikk takk...Ja, jeg må innrømme at jeg har "dilla"på hjerter...men da jeg så dette med klokke på også, var jeg ikke sen om å ta kontakt med henne...og her er det altså på plass. Tusen takk M., ønsker deg lykke til med salget av dine vakre kunstverk.
Så enkelt, men så vakkert.....

Vegglykten er kjøpt i Frankrike, og det minner meg om at vi snart må lande på hvor vi skal tilbringe neste sommerferie. Noen tips???

Ble en sein kveld på meg i går, var hos en venninne som hadde bursdag. Så formiddagen i dag blir jeg nok vandrene rundt i joggedressen. Håper jeg får kjøpt inn siste cd`n fra Carola`s jul også....så tikk takk,tikk takk...nå går det fort til jul dere......juhuuuuu!

torsdag 19. november 2009

Her har jeg tatt helt av med juletekst og adventstall.


I går kom det pakke på døren med juletekst og adventstall fra nettbutikken
Skriften på veggen (trykk på navnet og du kommer til butikken deres)
Gøy å komme over slike nettbutikker som selger slikt ferdig, og ikke minst enkelt å montere på div.ting.

Her har jeg malt et gammelt blomter bord jeg har funnet på loppis. Nå til jul skal jeg samle alle juleblader/bøker i den nederste hyllen, på den øverste hyllen har jeg klistret på en tekst, synes den passet fint her...blir som et slags serveringsbrett/bord.

....og til dere som skal lage pakkekalender til barna deres, må disse tallene jeg har festet på pakkene være perfekte.

Hadde også noen treskilt liggene, og vips ble det jul på de også:o) Det som er fint her, er at de lett kan fjernes igjen.
Til helgen skal jeg lage advents dekorasjon....da skal jeg bruke tallene på lysa.
Dette var gøy, nå har de også tilbud på tallene, så vær rask:o)

onsdag 18. november 2009

Fridag og moseproduksjon:o)


Deilig med en fridag midt i uka, og den skal tilbringes ute. Takker for alle som har kjøpt mosehjerter av meg i løpet av høsten, og at dere er så fornøyd også, det setter jeg pris på. Nå venter store bestillinger før jul. Derfor har jeg vært ute og plukket inn masse mose før snøen gjemmer de bort.

Her er et lite glimt av utekroken min.......fugleburet jeg kjøpte i Paris..skal også pyntes til jul. Bilder av det kommer senere...
Tror naboene begynner å lure..da det meste ute akkurat nå, er dekket med mose. Neida jeg har ikke fått mose på hjernen, de ligger bare til tørk...men kan jo se det som et kunstverk også da..hi-hi. Se nøye på bildet, kan dere se et hjerte øverst til venstre?
Så til dere som vil kjøpe et hjerte enten til å ha inne, ute på døren eller på graven...tar jeg fortsatt i mot bestillinger noen dager til. Men så må jeg konsentrere meg å lage opp en del til en "stand"som holdes i Asker sentrum i desember. Takk for forespørselen:o)

Ved bestilling send mail til may-liss@maliva.no

tirsdag 17. november 2009

Morgenkaffe og peiskos...



Ekstra deilig ved denne årstiden, er å våkne opp til knitring i denne lille peisovnen. Jeg kan ikke akkurat skryte at vi har en diger peis her i huset, men denne her fungere fint den også. Her er det deilig å sette seg ned med en kopp kaffe før dagen starter sånn på ordentlig....

søndag 15. november 2009

Kalendergavetips......


Nydelig kalenderpakke som venter på at prinsessen skal våkne.......

....og her fikk jeg et tips, fylle hjemmelagde kremmerhus med småkaker.

Om treet vårt vil se slik ut? Ja det er alltid like spennende hvert år, da det er "Bono"og døtrene våre som har den jobben å finne det perfekte juletreet:o)

(Photos Lisbett Wedendahl)
Lykke til med jule forberedelsene, og ikke glem å senke skuldrene midt oppi det hele!

lørdag 14. november 2009

Søt vertinnegave....



Det kunne ikke passet meg bedre med en vertinne gave som dette vakre lyset med de skjønne englene på. Nå har jeg gitt streng beskjed om at ingen får lov til å tenne det, her det har fått sin hedersplass sammens med kronen, fattigmansølv og hjertene på snor....Fin kombinasjon med andre ord:o)Så tusen takk S.for gavene og ikke minst en hyggelig kveld.

Nå skal min designerspire og jeg på jobb......det blir nok en hektisk dag, for vi ser at julehandelen er i full gang. Det så vi også på vår Harrytur....og til dere som har tenkt dere en tur over grensa før jul, kan jeg virkelig anbefale dere det nye Norbysenteret. Masse fine butikker, og mye billigere enn her hjemme.
Skal bli deilig å komme hjem i kveld og gjøre som denne engelen over her..bare sette seg ned m/taco og stirre bedagelig inn i tv-skjermen.
God lørdag, og tenkt nå er det kun 2 uker til 1.advent...og da er det jul her i huset også, ho-ho:o)

torsdag 12. november 2009

Kaffesekken som trekk på go`stolen!


Ja det er vel ikke vanskelig å forstå at jeg liker gamle tekstiler/striesekker med tekst på. Så da jeg kom over disse stolene hos Apartment Therapy, måtte jeg jo bare vise dere de også. Er de ikke kule?
Skal ikke se bort i fra at dette blir et av mine prosjekter i år 2010...

onsdag 11. november 2009

Kalorifattig middag på 5 min:o)


Som dere sikkert har fått med dere, drar jeg ofte på "Harryturer"med venninner eller familien. I morgen går turen dit igjen. Da skal jeg prøve å få unna en del julegaver. Det jeg også må kjøpe med hjem er denne gode karibiske kyllingsuppen.


Passer perfekt inn i vår travle hverdag nå før jul. Varmes bare opp noen minutter, og vips har vi et kalorifattig og smakfullt måltid. Det flotte skiltet og kortet som henger der i bakgrunnen, er en gave jeg fikk på bloggtreffet av Hespe

Dette og masse andre flotte ting, selger hun i sin bloggbutikk. Anbefaler dere en titt inn der. Utrolig hvor mye vakkert ho skaper med sine hender:o) Igjen tusen, tusen takk for gaven, skiltet kunne ikke passet bedre inn her ser du.

tirsdag 10. november 2009

Odd Molly høyt på ønskelisten.







Det er nok den siste her jeg kunne tenkt meg, men må nok vente noen måneder til...for dette er fra deres nye vår kolleksjon -10.

mandag 9. november 2009

Nå er det jul.....


Ikke vær redd, jeg har ikke begynt å pynte til jul her hjemme enda, men derimot i butikken H&C hvor jeg jobber. Her har jeg fylt opp kjøpmansdisken med masse fine ting, og hyllen har jeg lagt div.gråtoner, i vente på det lilla jeg skal få inn denne uken.




Her ser dere en praktisk kurv som både kan brukes inne og ute. Så nå har jeg faktisk kommet litt i førjulstemning, enten jeg vil det eller ikke.Er dere nysjerrig på hva vi ellers har av juleting, ta en tur da vel:o)

søndag 8. november 2009

Fars hjerte......



I dag feirer jeg farsdagen med ny header, som er et bilde jeg har tatt av et mosehjerte jeg har lagd. Dette symboliserer både det store Fars hjerte og min manns hjerte for våre 3 barn.
Gratulerer med farsdagen!
Ps!Til dere som ønsker å bestille et mosehjerte av meg, kan sende en mail til may-liss@maliva.no

fredag 6. november 2009

Årets juleduft!

Dere trodde kanskje det var et parfyme tips jeg skulle komme med, hi-hi. Men nei da, det er dette duftlyset fra Durance...som dufter nydelig av kanel og appelsin.
Hjertefatet har jeg også fylt med bl.a. velduftene anis-stjerner....så nå lukter det faktisk advent her. Hmmm, deilig!

Litt fargerik serviett kanskje? Men skulle jo matche den fargerike foccacia`en da:o) Den fylte jeg bl.a med scampi som har ligget et døgn i chili marinade. Et vellykket måltid og ikke minst et koselig besøk jeg hadde her i går. I morgen venter nytt besøk, og oppskiften på middagen som skal bli servert...kommer i et senere innlegg.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg!

torsdag 5. november 2009

Ja til mer tekstiler, og lunsjbesøk!



Ved denne årstiden, tar jeg frem mer tekstiler og tepper. Her har jeg kjøpt løper og brikker fra B-C, ekstra gøy er det at jeg selger det der jeg jobber. Lagde forresten juleutstilling med nyheter fra akkurat dette merket. Bilder kommer. De rutete brikkene kan jeg både bruke som dekkbrikker, servietter eller til brødkurven.




Puten her fikk jeg i gave i fjor, og er av samme merket, mens de grå putene er fra Tine K.




En løper fra Lama er på plass på kjøkkengulvet. Teppet er vevd med blandt annet lær, noe som gjør det litt mer spennende, og som dere ser har det kommet mer gråtoner inn på kjøkkenet i løpet av høsten.
Nå skal jeg forberede lunsj til min gjest som er Miss Fryd , og det skal bli en fryd..ler:o)