Kanskje dette kunne friste dere å lage også, derfor legger jeg like godt ut oppskriften jeg har fått: Altså 7-8 forskjellige fiskslag; skorpionfisk, fjesing, havbrasme, multe, knurr, havål og st.petersfisk...evnt.blåskjell, krabbe og reker som vi fikk servert her. 1 dl. olivenolje, 1kg renset fisk (se forslag til fisk over her), 6 modne flådde tomater (evnt.fra boks), 2 purre i strimler, 2 løk i skiver, 1 gulrot i fine skiver, 2 fedd finhakkede hvitløk, 1 stilk tørket fennikel, litt appelsinskall, frisk timian, 2 laurbærblader, litt safran etter smak, 2 ss tomatpurè, 1/2 dl.pastis, 2 dl.hvitvin, salt&pepper, 200 gr. revet gruyère (sveitserost) og hvitløkskrutonger. |
2 kommentarer:
Åh...det så fantastisk ut!
MMMMmmm deilig. Da vi var i Marseille i vinterferien spiste vi Bouillabaisse og likte det kjempegodt. Kos deg.
Legg inn en kommentar