onsdag 5. desember 2012

Xmas in Nice.

I helgen var vi tilbake i Nice, og fikk med oss åpningen av julegatene. Wow, for en vakker opplevelse.

Selvom det forsatt er mange varmegrader i lufta (og noen benyttet seg av stranden), har de virkelig klart å få til den rette julestemningen. Men skøyteisen var så klart av kunst-is.

Så mens barna gikk på skøyter, jeg flere foreldre ventet i denne baren. Slike boder var det flere av rundt skøytebanen, og her var det også mulighet for å få seg en matbit. Koselig!

Vi ble så fasinert av de lekre vinduene med lyskrone som hang oppover hele hovedgaten. Kan tro det er vakkert da mørket faller på, og når både gardinene og lyskronene lyser opp.

Denne utstillingen møtte oss i inngangen på shoppingsenteret Nice Etoile...

Og her står skinnjakke "girlsa", litt slitne men fornøyde, etter en lang og innholdsrik dag. Xtra hyggelig var det å møte noen franske venner av oss som bor her i Nice.

Som dere skjønner mangler det ikke på julestemning for oss, og bare vent i neste innlegg kommer det bilder fra det store julemarkedet her i Nice. Men nå skal jeg først på langtur med ei venninne....å hente produkter som skal selges i Skandinavia. Spennende. Vi sees!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud hjelpes så flott!
dere er virkelig heldige:)
her i trøndelag lider vi av -18 grader og snømangel! tror nok egentlig at jeg nesten bare pakker kofferten og kommer etter;)
ha en superfin langtur med din gode venninne:)
klem Yvonne!

Anonym sa...

Wow... for en herlig Julestemning:)
Må være en fryd å gå her å nyte.......
Herlige bilder:)
Riktig god tur og kos deg:)
Klem Merete

EVAS HJEM sa...

Så utrolig gøy at du viser et julepyntet Nice. Har vært der mange ganger og elsker Nice, men har aldri vært der om vinteren.
Flotte bilder av et nydelig sted :)

Ha en fin desember mnd.