fredag 28. desember 2012

Jobb, men også mye kos i romjulen.

Selv om romjulen er noen aktive dager for Maliva-Agency med sine mange bookinger for våren/sommeren 2013, setter jeg xtra pris på å komme til ferdig dekket bord.

Så jeg var ikke vond å be, da sønnen vår som elsker biff ønsket å besøke landsbyen La Garde-Freinet. Her har vi vært før og spist vår beste biff her i Frankrike. Det vil si den gode sausen setter nok prikken over i`en. Desserten stod forøvrig i stil til hovedretten. Nydelig!

Gourmetkokken/eieren har drevet denne restauranten sammen med sin kone i mange år. Så til dere som planlegger ferie i området rundt Ste.Maxime, er denne restauranten virkelig verdt et besøk.

2.juledag var vi på besøk hos noen norske venner som bor i Antibes. En smakfull, hyggelig og lang lunsj, hvor vi utvekslet våre opplevelser og erfaringer med å være innvandrere...for det er jo det vi er..he-he. Ostene til dessert måtte jeg bare ta bilde av...smelt!

Så med andre ord, her lider jeg ikke noe nød. Ellers skjønner jeg at romjulen er tid for planlegging av sommerferie der oppe i nord. Det har vært kjempe respons, og xtra hyggelig er det at så mange nye kunder har funnet veien til bloggen min. I løpet av neste uke legger jeg ut to nye prospekter....men først skal jeg dit å ta bilder. Forts.følger!


6 kommentarer:

Audhild sa...

Nam, dette så farlig fristende ut :)

Så bra du får god respons!
Frankrike er et flott land, MÅ tilbake :)
Paris var kaldt på denne årstiden, så kanskje til en varmere plass neste gang :)

God romjul videre!

Anonym sa...

Jeg sier bare slurp! ;)
Så herlige innlegg fra deg nå i jula. Midt i kaldeste mørkeste tiden vår her hjemme, så er det veldig trivelig å se bilder fra deg og for meg, en helt annerledes jul :)

Fortsatt god romjul :)

Anonym sa...

Mmmmm... så utrolig godt ut:)
Herlige bilder som varmer oss her i kalde nord:)
Kjempe morsomt at du har så mye å gjøre, selv om det er JUL:)
Ha en herlig helg
Klem Merete

Bling - our elf on the shelf sa...

Mmmmm, maten er vel verd turen i seg selv :)

Line sa...

ÅÅåh fristelser!!

Skjønner godt at du trives!
Gleder meg veldig til sommerens Frankriketur :)

Liva`s sa...

Hei og hopp i hærlige Frankrike og takk for hyggelig besøk og kommentar på min blogg :-)

Spennende å lese om livet deres i Frankrike - ser ut som dere har det helt topp imellom jobben ! jeg kommer gjerne tilbake hit til deg !

Ha en fin nyttårsfeiring !

Hilsn Liva