mandag 16. april 2012

Min nye kontorplass....

Det var litt vemodig å ta avskjed med min kjære og yngste datteren på flyplassen i Nice i går kveld. Etter 3 deilige ferieuker her i "vårt" nye hjem, skal de to tilbake til Norge for å avslutte 10.klasse og jobb. Men en trøst, er at de kommer tilbake om ikke så lenge.

Hverdagen starter også for oss to som er igjen. I morgen starter min "designerspire" og jeg på språkskole. Det blir så klart spennende, og ikke minst en utfordring for min del. Men jeg skal klare det! Jeg har også begynt å få forskjellige oppdrag til mitt firma Maliva-Agency. Så frister det med ferie i disse vakre omgivelsene vi holder til i, enten det er Les Issambres eller i Ste.Maxime, kan jeg kanskje hjelpe dere med overnattingstips. Send meg gjerne e-mail til may-liss@maliva.no

Som dere ser har jeg fått min egen kontorplass. Nye gardiner fra Home & Cottage er på plass og noen andre detaljer som jeg tok med fra Norge. Lemonadeflasken er både dekorativ og kjempe god. Den kostet kun 2 euro i en spennende butikk vi kjørte innom i Frèjus på vei hjem fra Nice. Den butikken skal jeg helt klart tilbake til;o) Sola skinner fra skyfri himmel, fuglene kvitrer og jeg kvitrer med, for nå skal jeg på marked.................

13 kommentarer:

H. sa...

Da er din franske hverdag begynt - sååå spennende for dere ;)

Lykke til på språkskolen!

Kom tilbaketil Norge for noen dager side, og det var som å få en ny vår....tilbake i tid, for her har våren akkurat begynt, og i Italia vært leeeeenge...


God dag ønskes deg :)

Katta sa...

Vilken underbar arbetsplats du har! Med den utsikten och balkongen utanför måste det vara härligt att jobba. Lycka till med språkkursen, det går nog bra ska du se. Kram Katta

Anonym sa...

Hei!

Blir spennende når nå din nye hverdag begynner:) kommer helt sikkert til å bli kjempe flott! Blir nok mye spennende å ta tak i:) Skjønner godt at det å sende jentene hjem ikke var noe godt! Men som du sier, så kommer de snart tilbake og da er dere samlet sammen alle sammen:) Og imens får du sette deg inn i alt det nye:)
Så kjempe gøy med marked:) likte den Lemonadeflasken din veldig godt:)
Lykke til på skolen :)

Snakkes:)

Ha en strålende dag!

Klem Merete

Brocante sa...

Har jeg gått glipp av noe? Maliva Agency... Hva er det? Tror du må lage et nytt innlegg om ikke lenge om det - ble veldig nysgjerrig!

Mrs. Monday sa...

Den arbeidsplassen der skulle jeg gjerne hatt - herlig!
Takk for titten!

Mrs. Monday

Landcharm sa...

Det blir veldig spennende å følge deg videre! Lykke til med språkskole, og alt som måtte skje.

♥ Netta ♥ sa...

Dette er livet det Maliva, jeg hadde gjort mye for å bytte med deg. Men, om noen år, når ungene har blitt større, så skal vi også følge drømmen vår og starte et lite pensjonat/restaurant i Provence, da kommer vi innom deg og hilser på ;-)

Språkkurset kommet til å gå strålende :-) Kos deg masse med sol, sommer og fuglesang!

Klem
Netta

Hege Morris sa...

Ser bare helt herlig ut!
Men du det viktigste er å lytte har jeg funnet ut... tok meg laaang tid, men det funket! Dere må kun ha Fransk tv!! Vet det er kjipt men det hjelper!
Lykke til!!
Klem Hege

liven sa...

Kos deg Maliva...og lykke til på skolen!!
Klem!

Anonym sa...

Så lekkert :)

jeg er supernysgjerrig på hva du jobber med!
Maliva Agency.... lyst å høre mer... hvordan skaffer man turer, hva vil de koste osv osv... superlyst å besøke France.. men vi trenger tips og smarte ideer til billige og flotte reiser!
kanskje du skulle laget et innlegg om det?

ha en super dag i den franske lykke :)
klem Yvonne!

Karianne Vikse sa...

Heldige meg som fant bloggen din.
Palmetreet ditt er genialt.
Nydelige bilder på resten av bloggen også.
Følger deg videre i France

Ha en strålende dag
Mvh
Karianne

claudia sa...

Hvor i Frejus kjøpe du den flasken.

Maliva`s verden sa...

Hei Claudia.....litt usikker på hva den butikken heter. Men lager et blogginnlegg neste gang jeg besøker butikker. De solgte alt fra planter/økologisk mat....til andre spennende produkter.