søndag 8. april 2012

Litt bilder fra helgen.....

En typisk ettermiddag her hos oss har blitt noen runder med petanque/boccia. Med egen liten bane på eiendommen vi bor, kunne ikke passet oss bedre. Her er "Bono" i full konsentrasjon, og skal prøve å slå bort min sølvkule som ligger nærmest;o)

Etter noen runder med petanque, serverte jeg Maliva`s Chevrè salat som forrett, og eplepai med vaniljeis til dessert. Hovedretten glemte jeg så klart å ta bilde av i farta. Men etterhvert kommer jeg til å legge ut flere matoppskrifter igjen.

For det er ingen tvil om at jeg elsker det franske kjøkken. Derfor er det viktig å holde kroppen i form. Så målet er lange raske gåturer hver dag inkl.noen svømmeturer......og jeg er i full gang. Gåturene er balsam for sjelen helt klart. Her nyter vi både lukten av fargerike blomster og fra havet, og ikke minst synet som fanger opp alt det vakre.

Hver lørdag er det marked langs strandpromenaden her  i Les Issambres, og klart jeg fikk lurt med meg min kjære hit på vår treningstur også;o)

Døtrene våre har blitt vel tatt hånd om av sine franske venner. Men de har også hatt besøk av venninner fra Norge denne uka, som bodde sammen med familien sin, kun 5 min gåtur unna oss.

Her til venstre sitter min yngste datter med sin norske venninne E., og jeg skal si det var rørende å se de tok avskjed. Men E. du vet at du er hjertelig velkommen tilbake til oss, om det kan være en aldri så liten trøst ved å forlate ditt andre hjemland;o)


9 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte är avundsjuk...suck. Så himla mysigt ni har det, förstår att du inte riktigt fattat att du bor där än. Det är så roligt och se dina bilder.
Varm kram till dig
AnnaMaria

Anonym sa...

Hei!

For noen herlige bilder:) ser ut som dere har det godt:) må være herlig å kunne gå rett på sånne markeder og for noen skjønne blomster:)
Ha en strålende dag:)

Klem Merete

Hege Morris sa...

Så flotte bilder! Ser skikkelig kult ut hos dere. Litt mer bondeland her kan man si... Gleder meg til flere bilder! Veldig koselig å høre fra deg! Ha en fortsatt fin påske! Vi har besøk av foreldrene mine. Hadde ikke sett de på 9 mnd så det var litt vel lenge.. Koselig med besøk.
Veldig moro at dere har flyttet! Dere kommer ikke til å angre. klem Hege

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det så heeeelt herlig ut! Forstår at dere trives! Mmmmm nydelig mat du serverte, og hovedretten var sikkert like'go! Fortsatt god påske til dere!

Klem Cathrine :-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det så heeeelt herlig ut! Forstår at dere trives! Mmmmm nydelig mat du serverte, og hovedretten var sikkert like'go! Fortsatt god påske til dere!

Klem Cathrine :-)

Tovepia sa...

Eia, var jeg der!! Sør-Frankrike er vel et av de herligste steder jeg vet om.
Kos deg masse, jeg titter nok innom igjen;)

H. sa...

Så koselig med påske sammen med gode venner - og petanqu, er det samme som boule? Så veldig likt ut...

Kos dere - snart er påsken over og hverdagen kommer tilbake :)

Santé

Anitas Interiør verden sa...

Så deilig det ser ut hos dere, her laver snøen ned idag og ingen ting som minner om vår :-(

Kan tenke meg at dere koser dere masse. Gleder meg til å følge deg videre å se hvordan livet deres der nede er.
Fortsatt god påske til deg.

Klem Anita

Anonym sa...

så utrolig fine bilder...
Kjekt å se siden det er en stund siden jeg har fått vært inne på bloggen din...
Gleder oss til å besøke dere...

Klem Camilla