torsdag 26. april 2012

Go`saker og blomster handlet inn til helgen.

Jeg nevnte i et tidligere innlegg, at jeg har funnet en spennende mat/plantebutikk som selger bl.a økologiske varer og den berømte lemonadeflasken med forskjellige smaker.

Her er det alltid yrende liv, og kjempe hyggelig betjening. Så mens vi står i kø til kassen kan vi ofte bli servert smaksprøver mens vi venter. Da benytter vi selvfølgelig anledningen til å prate litt fransk både med betjeningen og de rundt oss;o)

Frukt, salat og grønnsaker spiser vi daglig her, i motsetning til hva vi gjorde i Norge.

Fete sauser og dressinger er byttet ut med god olivenolje og balsamicoeddik. Her er det godt utvalg kan man si. Så en endring i våre matvaner etter vi har flyttet hit, har gjort resultater allerede.

Et slikt sitrontre skulle jeg gjerne tatt med meg, tenk hvor mange sitronpaier det hadde blitt ut av det. Men det ble kun med tanken, vi endte opp med noen flotte planter og go`saker til helgen istede.

Ellers må jeg si det er utrolig koselig å ha så mye tid sammen med min "designerspire", og ikke minst er hun en god bærehjelp som dere ser.

Nå skal det sies at det ikke mangler på spennende matbutikker og matmarkeder her vi bor, men samtidig er det koselig med en liten biltur også.

Fikk spørsmål om hvor dette ligger, derfor tok jeg bilde av skiltet deres. Det ligger mellom Frejus og St.Rahaël (like ved Tivoli og Gèant). I går fikk vi hjelp av noen franske venner med å kjøpe oss ny mobil med fransk nummer. Så i dag skal min nye BlackBerry testes ut. Bonne journee!

14 kommentarer:

Anonym sa...

det virker bare som det drømmelivet:) og det å ha muligheten til å være sammen med ungene så mye, slippe Norges jag og mas... mmmmmmmmmmm.... drømme...

Klem Camilla

salige lavendel sa...

Dette ser jo helt fantastisk ut!!

Ruter & Hjerter sa...

For et sted!! Utrolig spennedne med et nytt land!!!

Ruter & Hjerter sa...

For et sted!! Utrolig spennedne med et nytt land!!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en stor skillnad på utbudet av grönsaker och frukt, vilken lycka och handla därnere. Hela livsstilen verkar lättsammare och roligare. Härliga bilder.
Varm kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Hei!
Dette liv både ser og høres herlig ut:) så herlig å kunne gå å kjøpe inn så friske grønnsaker/frukter:) De limonade flaskene var herlige, kjempe fine som nips også:)
Tusen takk for kjempe koselig kommentar du har lagt inn til meg:) setter stor pris på å høre fra deg:)
Ønsker deg og dine en riktig god kveld og helg:)

Klem Merete

Tinas bo sa...

Åååååhh vad härligt det ser ut!!
Vilket urval... :))
Kan vi inte byta liv??? hahahaha

ha en underbar dag
Kram Tina

-Sanna- sa...

Kjempeherlig.
Det er blitt en daglig "happening" å se om det har kommet et nytt innegg fra deg! Fortsett med det !!

Bente sa...

Høres både godt og sundt ut med nye matvaner. Vi har lagt deilig fransk kjøttgryte idag, Boeuf Borguignon. Smekte aldeles nydelig.

Bente

H. sa...

Bon Jour, Madame !

Skjønner du koser deg, og har kommet i "tralten" med å shoppe ferske grønnsaker og alsens annet deilig i lokale butikker, så herlig :)

Ekstra kos blir det når du blir gjenkjent der og de slår av en liten prat med deg - her står pinsen straks for dør, første utleie er på gang på Villa'n - og vi skal være på Tjøme OG det er meldt pent vær, hurra !!

Gry sa...

Det både høres og SER helt fantastisk ut! Nyt tilgangen av alle disse deilige sakene :)

Takk for at du deler inspirasjonen med oss og riktig god helg til deg og dine <3 Klem fra Gry

Landcharm sa...

Misunner deg utvalget. Masse herlig delikatesser! Håper helgen din blir fin!

Frøken Anker sa...

Så dejligt at se billeder og læse fra jeres nye hjem. Du skriver så levende, og det lyser ud af teksten, at i nyder det.
Dejligt :-)

Hav en dejlig helg, Birgitte

EVAS HJEM sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)
Har ikke sett din blogg før, men den er kjempefin med flotte stemningsfulle bilder fra Frankrike. Elsker Frankrike jeg. Har vært mye i Nice, Cannes og oppover i Grasse bl.a.
Ha en flott dag.Legger meg til som følger.

Eva.