torsdag 9. mai 2013

Polo Club-lunch, og et par hyggelig opplevelser i går!

Da er vi alle på plass rundt bordet, totalt 25 personer som alle hadde til felles at de var utlendinger og har bosatt seg her i Golfe du St.Tropez området. Forrett; Charcuterie.

Hovedrett; Frittura Calamar et Gambas. Det var flere valgmuligheter, men vi angret ikke på vårt valg.

Desserten; Panna Cotta fruit rouges......smelt!

Her er min plass, og jeg nyter utsikten. Men det optimale hadde jo vært så klart å se et polospill mens vi spiste.

Et tips til borddekking, hvorfor ikke bytte ut blomster med friske urter som bordpynt slik de har gjort det her. Enkelt, men også praktisk hvis man ønsker å krydre maten litt xtra;o)

Her hos oss er det helligdag, andre dag på rad...og yrende liv i byen. I går fikk jeg hyggelig besøk av ei norsk jente som følger meg via bloggen og fb. Selvom vi ikke hadde møtt hverandre før gikk praten i ett....kun avbrutt av en hyggelig "ukjent" norsk mann som gikk forbi oss på restauranten og sa til meg; Du har en fin blogg! At jeg som "Maliva" blir gjenkjent opplever jeg til stadig her i området, men slike ord setter jeg xtra stor pris på.derfor vil jeg både takke den "ukjente" og gjesten fra Norge for nok en opplevelsesrik dag. I dag venter strandliv, og en tur innom de italienske salgsbodene som står langs strandpromenaden. Italiafestivalen varer i 4 dager, så jeg skal nok ta noen bilder derfra også;o) Da vil jeg til slutt ønske dere alle en fin og solfylt weekend!


5 kommentarer:

Sommerhuset i bakken sa...

Ja, det der ser virkelig ut som det gode liv! Sukk! Høres helt herlig ut ;-) Maten så jo bare nydelig ut! Veldig fristende!

Fortsett og kos deg - og ha en riktig god helg ;-)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt med hästpolo och så god maten ser ut. Den förrättstallriken var det mycket gott på. Som alltid jätteroligt och se dina bilder.
Må gott och kramar
AnnaMaria

Things and Thoughts sa...

I live by the mediterannean sea and I find all that you like so familiar as your lovely blog!

Anonym sa...

Mmmmm...dette så bare utrolig deilg ut:)
Dette må jo bare være det ogde liv:)
Ønsker deg fortsatt herlig kveld
Klem Merete

Unknown sa...

Nam, det så herlig ut ;o)
Heldige deg som bor i ett så herlig land med så utrolig god mat (og vin) ;o)))

Klemmer Elisabeth