torsdag 30. mai 2013

En typisk start på torsdager begynner her på matmarkedet.

Hver torsdag våkner vi opp til lyden av matboder som settes opp rett nedenfor i gaten her vi bor. Åpner vi døra til balkongen, møter de deiligste dufter oss.

Jeg liker å være tidlig ute, så klokken 08 handlet jeg div.oliven og friske urter fra denne salgsboden.

Forskjellige oster kjøper jeg også inn til helgen, men ikke denne grønne varianten her altså...den er altfor dyr.

Derimot asparges har jeg kjøpt i kilovis de siste ukene, men nå ser jeg at prisen har gått opp igjen. Det sier kanskje noe om at høysessongen er over for i år.

Så kjøper jeg alltid med en Chi-chi til oss hver.....en av de bedre kakene her nede spør du meg.

Handlekurven fylles fort opp av både frukt og grønt, og som regel blir det nygrillet kylling og verdens beste stekte poteter til middag. Potetene blir stekt i marinaden fra den dryppende kyllingen...blir dere fristet? Kan i hvertfall anbefales til dere som skal lage en enkel men smakfull middag i ferien;o)

Friske blomster kjøpes også inn hver torsdag, og peoner er favoritten akkurat nå. Nå har jeg sendt "min engelske privatsjåfør" (som har minibuss) til Nice flyplass som skal hente venninnegjengen fra Sørlandet......det blir stas med storbesøk! BON WEEK-END! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Må jo bare være en drøm å kunne gå utenfor døren å handle inn alle disse herligheter:)
Kommer til å bli kos med besøk fra Norge:)
Ønsker deg en herlig helg
Klem Merete

Sommerhuset i bakken sa...

Wow! Dette må jo være drømmen! Det høres - og ser - heeeelt fantastisk ut. Dette må være "det gode liv" ;-) Sukk, sukk og atter sukk! Så vidunderlig det må være å kunne leve sånn og oppleve alt det fantastiske du/dere gjør. Nyt, nyt og nyt ;-)

Vakre, fristende bilder du viser. Ja, der skulle man vært ;-)

Ha en herlig kveld - og kos deg masse!

Stor klem

Bente sa...

Helt enig med Sommerhuset i bakken, det gode liv!

Anonym sa...

Akk, høres ut som et lite eventyr...*smiler*, nesten for godt til å være sant- men , sant er det jo. Det ser ut som du har handlet inn til et hærlig måltid . Riktig god fredag ! Kos deg med mat , blomster og livet May Liss!

Cathrine