søndag 26. mai 2013

Min første Louis Vuitton-veske....juhuuuu!

Selgeren ble kanskje en uvenn for livet, men det får bare være......neida vi smilte begge fornøyd til hverandre etter handelen. Men jeg fikk i hvertfall prutet ned prisen på Louis Vuitton-vesken jeg har vært på utkikk etter i lang tid. Den er stor, som en reisebag og perfekt til mitt kommende bruk....nemlig pendling. Men mer om det tar vi nærmere jul...(sier jeg med et lurt smil om munnen).

Jeg har fått flere spørsmål via mail angående om det er trygt å kjøpe orginale LV på markedene her i Frankrike. Her finnes det både ekte og noen "fake", derfor vil jeg komme med noen tips som er viktig å notere seg før evnt.kjøp.


Lukt og kjenn på skinnproduktet, gå over sømmer og se at de er jevne, hele og ikke løse tråder (ikke sydd i monogramet til f.eks LV). Sjekk foret, det skal være av god kvalitet noe ikke de i "fake" er. Samtidig skal foret være sydd inn i en solid og sterk glidelås som bildet over her viser. Sjekk også logoer. Alle fra Louis Vuitton merkes dessuten med et serienummer som består av 2 bokstaver og 4 tall. Så ingen tvil om at min er ekte....lykke!
Ikke bare er vesken praktisk, men jeg synes den er kul som en detalj i interiøret også....så det blir nok ikke siste gang dere ser denne tenker jeg. Det er så hyggelig å se at jeg har fått flere nye følgere her på bloggen, velkommen skal dere være. Det er også gøy å se at besøkstallene mine er opp i mot 40 000 i  måneden. Uten dere hadde ikke bloggen vært til. HUSK DERE ER ALLE VERDIFULLE!

7 kommentarer:

Things and Thoughts sa...

Yes, these bags are beautiful and so resistant. And if they can carry our travel dreams and experiences it's more better! Enjoy your Sunday, here it's a very nice day !
Hugs, Olympia

H. sa...

Gratulerer med "ny" veske, pent brukt så den ut til å være også :)

Denne modellen begynner vel å bli en klassiker, så du var heldig som fikk tak i akkurat den - hurra :)

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer - jeg er på jakt etter en lik fra et vintage-marked:-) kos deg med veska:-) klem fra solrike Romerike:-)

Anonym sa...

Der var bilde jo:) Den var kjempe sprek , og som du sier - flott å bruke som pendler veske... Passe stor til viktige ting! Gratulerer er det vel på sin plass å si. 40 000 , som er på bloggen din hver mnd. Det er en grunn til det! Den er så kjempe bra!! Men, det vet du jo at jeg synes:)
Riktig god uke!

Cathrine

Anonym sa...

Gratulerer så utrolig mye:)
De veskene er bare kjempe flotte, men litt for dyr for lille meg:)
Så kjempe gøy å ha så mange innom:) det fortjener du virkelig:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

Bente sa...

Så flott du endelig fikk deg den vesken du ønsket deg. Gratulerer så mye.

momentsandeasyliving sa...

Grattis..og takk for tips..
Begynner å krible etter ferie nå..vi glede oss stort!!
God klem:)