tirsdag 21. mai 2013

Her er jeg på besøk hos Bono, "rocker à la plage".

Jeg har sett flere bilder og lest om villaen til Bono som ligger her i Eze-sur-Mer, men at jeg selv skulle oppleve å komme så "nær" hadde jeg ikke drømt om. Det kostet meg både gjennomvåte sko, sokker og bukse pga.bølgene som bare ble større og større, men det var det verdt.

Dessverre var han ikke hjemme denne gangen. Men jeg skal tilbake og da i stekende sol og strandvær. Jeg hadde heller ikke takket nei til litt bakgrunnsmusikk mens "bandet" øvde. Fort.følger....


(Photo 2-3; postet by LostAtMoon) Som dere skjønner er jeg stor "fan" av U2, og har vært det siden tidlig på -80 tallet. Så dette var en stor opplevelse for min del. Selvom jeg har flere kjendiser i nabolaget her i Ste.Maxime er liksom ikke det helt det samme. Fra regnvær til sol og skyfri himmel....nå har sommer`n kommet for å bli tenker jeg.

4 kommentarer:

Bente sa...

Hei jeg leste ditt forrige innlegg, men fikk ikke lagt inn kommentar og gjette på hvem dere skulle "møte". Tenkte på Bono, men jeg visste ikke at han har villa i Frankrike.
Sommer var her i Pinsen, nå er den litt på vent igjen.

Ha en fin uke.
Bente

Anonym sa...

Oj så stilig. Samma rakkern om han var der eller ikke, moro lell tenker jeg :)

Ja du får ta deg en tur innimellom og sjekke ståa, plutsleig en dag vet du hahahaha :)

Kult!!!

Er så deilig å se på de fine Frankrikebildene dine. Særlig når det er grått og trist vær her hjemme, da lyser de opp for meg :)

Ha en fin kveld, bon soir :)

Katta sa...

Det var det nog värt att bli litte blöt om fötterna för att få komma dit :) blir riktigt avis nu ;) Kram K

♥ Netta ♥ sa...

Så kult, tenk å stå rett ved inngangsdøren til selveste Bono - wow! Jeg er også stor fan av U2 så dette hadde vært stas for meg også. Vi får håpe han er hjemme neste gang du stikker innom ;-)

Kos deg i solen, her er det meldt regn og flom så pinseværet er nå bare et fjernt minne :-O

Klem
Netta