lørdag 13. oktober 2012

Smaks-festival del 2.

Ettersom det er oktober er det tid for innhøsting av oliven. Derfor var det xtra gøy å se hvordan olivenolje blir til.Vi kjøpte også en flaske go`olivenolje med oss hjem.

Ellers var det mye annet spennende å se og smake på fra de lokale selgerne.


Midt inne i det store messe-teltet satt det dyktige blomsterdekoratører som kjempet om 1.premien.

Og med denne vakre buketten sender jeg en takkehilsen til alle dere som sender meg mail, kommentarer og "likes" på facebook. HUSK; DU ER VERDIFULL!

3 kommentarer:

Gry sa...

Lekker lekkert!! Får vann i munnen jeg altså, oliven er snadder! ;) Lekre blomster også, til å bli GLAD av! Takk for inspirasjonen og gleden min venn, DU er verdifull! Klem fra meg <3

Spirea sa...

Kjære deg - nå måtte jeg innom deg, for å få litt av den franske stemningen igjen :) elsker bloggen din <3 Jeg har nettopp kommet hjem fra nesten halvannen uke i Frankrike og jeg savner det allerede. Jeg kunne gjeeerne bodd der - og kanskje tar vi skrittet fullt ut en dag, hvem vet... ;)

Vi var i Antibes, Nice og Monaco denne gang - men neste gang MÅ jeg komme meg til St. Maxime ;) syns du ikke? ;) uansett - jeg ønsker deg en flott søndag, ser du har mye som skjer rundt deg - og mye fint å være med på. Kos deg med dine - og kos deg med varmen og alt det vakre der i sør :) klem

Takk for at du deler så mye fint her på bloggen din :) nydelige bilder...nesten så jeg kjenner duftene..

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Oj oj vilka vackra blommor!! Och en massa annat fint! Kram!