tirsdag 30. oktober 2012

Shopping i Nice;o)

Dagens første stopp var på den franske rivieraens største kjøpesenter CAP-3000, som ligger ca. 10 km fra Nice og like ved flyplassen. Et imponerende shoppingkompleks med sine over 140 spennende butikker. Her startet vi så klart med frokost på Starbucks....mmm.

Etter noen timer dro vi videre inn til sentrum av Nice, og her ser dere noen bilder fra noen kjente plasser. Bildet over her er fra hovedgaten Avenue Jean Mèdecin hvor bl.a. Galeries Lafayette, Nice Ètoile, Virgin Megastore og Zara ligger.

Det ble ikke lunsj på det legendariske stjernehotellet Le Negresco, men derimot på en sjarmerende restaurant som ligger like ved Place Massèna.

Veldig godt å ha med kjentfolk på shopping, for det var hit til La Maison de Marie som vi ble anbefalt å spise. Link til deres nettside finner dere HER!

Bedre risotto med scampi tror jeg ikke vi får oppleve å smake andre steder, for dette var det beste vi har smakt. Så hit kommer vi helt sikkert tilbake. Her er også et lite glimt av en fornøyd datter.

Dere tror kanskje det kun ble kaffe og mat på oss, men da kan dere jo ta en titt på alle handleposene våre. Selvom jeg er langt i fra julestemning, er det godt at noen julegaver er i boks.

Nå er det på med joggebuksa, og tv-kos resten av kvelden. Mannen min og jeg har nemlig blitt "hekta" på tv-serien "The 4400". Utrolig spennende serie...kanskje noen av dere har sett den også? Go`kveld alle sammen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så ut som en vakker tur May-Liss! Utrolig vakker blogg du har, her er jeg innom hver eneste dag. Stå på videre. ;)

- IDA

Anonym sa...

så deilig..:) Kjenner jeg blir littegram misunnelig..:) kose dere masse i kveld.. hils gjengen..:)

Goooe klem fra Sauda

Lappeline ♥ sa...

Å så spennende :) for oss går turen Nice på lørdag og vi blir noen dager. Restauranten tror jeg at vi må besøke ser flott ut. Å hvor jeg gleder meg.
Ønsker deg en fin kveld
Klem fra meg til deg

Anonym sa...

Åååå....høres ut som en herlig dag med masse flotte opplevelser og shopping:)
Kos deg masse i kveld:)
Klem Merete

♥ Netta ♥ sa...

Dette så ut til å ha vært en fantastisk tur og maten så bare helt nydelig ut! En skikkelig shoppingrunde gjør godt for alt bortsett fra lommeboka - hi, hi :-) Jeg er så godt som ferdig med årets julegaver, har bare igjen til de aller nærmeste - deilig med alt som er gjort.

Ha en fin dag!

Klem
Netta

MODERN COUNTRY sa...

Hei Maliva,

Koselig at du tar deg tid til å stikke innom av og til! Mellom alle herlige reiser og shoppingturer. Å så mye fint jeg ser i bloggen din. Må si eg blir bittelitt misunnelig jeg også, egentlig skulle jeg gjerne heller vært på tur i Frankrike enn å sitte her og vente på den mørke kalde vinteren. Er heller ikke så veldig "julete" av meg og hopper fint over alt julegave- og pyntehysteri. Nei send meg heller ned til noen fine markeder i Provence ;)) Jeg lever iallefall litt på det gjennom deg :))

~ Aina ~

Thelma Louise sa...

skjønner at du ikke er i julestemning..)) herlig shopping, og ikke minst god mat.:)) nam..:)

Vi har hatt vinter hjemme noen dager, men nå er det atter høst...sol og vakkert i dag..men snart mørkt alt.:))

Kos deg...:)

irma´s uthus sa...

Nice är så nydeligt:) Jag har bott i gamla stan ett år, nära till ALLT:) Ha en ljuvlig höst, kram Irene