lørdag 27. oktober 2012

Nå har vi høstferie.

Vel, vi kan kalle det sensommer-ferie, for her er det fortsatt deilig temperatur både i lufta og i sjøen. Men noe friskere luft har det blitt her også. Alle skoler har nå to uker ferie, og det kunne ikke passet bedre for vår tøffe datter Celine Maria (16 år). Hun har lagt bak seg 8 beinharde uker, hvor språk og kulturforskjeller har vært en stor utfordring.

Det franske skolesystemet er så annerledes enn det norske, men heldigvis har de nå lagt forholdene til rette for at hverdagen på skolen blir noe lettere. skal vi benytte oss av disse fridagene, og kanskje blir det en lengere biltur med overnatting på hotell. Vi får se;o)

Angående valg av bilder til dette innlegget, er fordi jeg er så stolt av alle mine oliven. 2cv`n får symbolisere at nå tar vi ferie. A bientôt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Høres ut som det skal bli godt å få litt ferie, få sunket alle inntrykk og slappet litt av etter starten i nytt land, skole osv:)
Herlige bilder:)
Kos dere masse og nyt ferien:)
Klem Merete

Mor Inger`s hus sa...

Så herlig å få høstferie, og at det er god temperatur.
Her har kuldegradene meldt sin ankomst, men foreløpig ingen snø.

Blir spennende å se markedskuppene dine framover.

Fin ferie til dere.
:) INger

Katta sa...

Härligt med sommarvärme på höstlovet! Här har med höstlovet börjat nu men vi har det ovanligt kallt och frost men jag föredrar det mot regn. Vilken lycka att få oliver på sina olivträd. Vilka fina saker på brocanten där, skulle ju vara en dröm att besöka. Ha ett härligt varmt lov med dina barn nu, kram Katta

Gry sa...

Herlige bilder, som passet perfekt til feriemodus vil jeg si :) Morsomt bilde av 2cv'en og så artig at du har fått til egne oliven! (mitt oliventre mister stadig flere blader, men jeg håper den overlever vinteren.. Oliven blir det dårlig med riktignok.. he he..)

Vel fortjent med ferie etter hard jobbing for Celine og kos å få litt tid sammen! God ferie, kos dere! Klem Gry