tirsdag 16. oktober 2012

Gode minner samlet i gjesteboka vår;o)

Da er 5 uker med norske og svenske gjester på besøk over for denne gang. Nå sitter jeg her ved bassenget og mimrer over en kopp kaffe og "grovråg" med brunost på, mens jeg leser med blanke øyne i gjesteboka vår. Jeg føler meg rik som har så mange flotte venner, og ikke minst at de gleder seg på våre vegne, som har gjort vår drøm til en virkelighet.

Takknemlige er de også....etter at de har fått smakt på hva det gode liv her i Frankrike kan tilby. God mat og drikke, sol, varme, bading, utflukter, markeder, vingårder, shopping, gåturer, sykkelturer, båt-turer, petanque, seine kvelder med masse latter er noe av det de fikk med seg, før det tøffeste stod for døren, nemlig å ta avskjed med de solbrune ansiktene. Men jeg sier bare; À tout à l'heure (sees om en liten stund)....for jeg vet at jeg kommer til å se dere her igjen...hi-hi!

5 kommentarer:

martha sa...

Sukk !!
Du er så heldig..
Håper vi får leid oss et hus noen uker til sommeren..(det blir slik om jeg får bestemme da..)

Var en kjapp tur innom Cannes siste uke!1

Ha en herlig dag.

Klem:

Anonym sa...

Nydlig blogg du har a! Her er jeg og døttrene innom hver eneste dag, fantastiske bilder og innlegg. Stå på videre, vi er faste lesere hele familien!

- Ida

H. sa...

Lurt du har begynt med gjestebok (eller hyttebok som vi på "tull" kaller det) - på Villa Helena, har jeg nå en bok full, og bok nr. 2 er på god vei :)

Alltid hyggelig lesing !

Anonym sa...

Mmmmm.... heldig du:)
Så kjempe kos å ha en sånn gjestebok, da kan man hente frem minnene når man vil:)
Høres ut som du har hatt noen kjempe koselige uker:)
Klem Merete

Mor Inger`s hus sa...

Så smart å bruke gjestebok.

Det har vi jo på hyttene, men ikke hjemme.

Gøy å bla i og mimre og tenke tilbake på alle hyggelige besøk.

Klem fra Inger