mandag 1. oktober 2012

"Lykke" å vandre rundt på et stort loppemarked/brocante.

Ikke langt fra her vi bor, holdes det et mega stort loppemarked/brocante hver søndag.

Det kan ikke sammenlignes med de små loppemarkedene som ofte finner sted i byene rundt omkring. Nå befinner vi oss på bondelandet med stor plass både til salgsbodene og parkering.

Denne gangen fikk jeg med meg min tidligere kollega Anette, som viste seg å være like interessert i gamle samleobjekter som meg. Så her sitter hun og plukker ut bl.a noen gamle nøkler til oss;o)

Zink, gamle cafèstoler, striesekker, emaljeskilt, krukker, mugger, lintøy, porselen, sølvtøy, klokker, glass og mye, mye mer finnes her.

Men det var nok møblene som fanget vår oppmerksomhet mest. Vel det vil si etter vi fikk kjøpt oss akkurat det vi var på utkikk etter da;o)

F.eks dette gamle veggskapet falt vi begge for, men ikke akkurat lett å få med seg på flyet hjem. Jeg for min del får ikke skapet ut av hodet mitt, så spørs om jeg må ta meg en tur tilbake om ikke så lenge.

Her var det en kreativ salgsbod med resirkulerte møbler inkl. forskjellige varianter av Jielde lamper og Tolix-stoler.Det gamle bilde under kunne godt symbolisere vårt besøk her på markedet, som var omringet av oliventrær og ligger like ved Middelhavet.

Flere bilder herfra og hva som ble med oss hjem i baggasjen på bilen, får dere se i neste innlegg. Regner med at loppemarked-sesongen er i full gang hjemme hos dere også. Har dere funnet noe spennende?

10 kommentarer:

Marit sa...

Hjelp, jeg får hjertebank! Her skulle jeg gjerne ha vært! Er litt misunnelig...
Klem fra marit

Sjarmerende GJENBRUK sa...

...alltid så hyggelig å "droppe" innom deg...Nyt livet du vakre kvinne...og det er lett å se at du gjør det.

Herlig!

Klem fra Hanna

MODERN COUNTRY sa...

Der var det mye fint Maliva ! Så fantastisk det må være å ha markedet "rett utenfor døra" si !! Jeg hadde jo gått helt amok. Det er så så moro å følge deg, reisebreva dine får meg til å ville sette meg på flyet med en gang :)

Vi har planlagt en tur nedover neste høst, for å oppleve antikkmarkedet Braderie i Lille. Men har veldig gjerne lyst til å oppleve varmen og omgivelsene i Provence.

~ Aina ~

Brocante sa...

Gøy! Her var det regn på søndag og alle er visst allergisk for regn her for det var ingen det ble noe av! Det ble en innendørs antikk marked i stedet på oss.

Anonym sa...

Ååååå.... her skulle jeg så gjerne vært.....
For noen herlige skatter....heldig du:)
Sånne lopper får man ikke tak på her hjemme veit du!!!!!
Venter bare på den store Lotto, så kommer jeg :)
Klem Merete

Bekka sa...

Hei og tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min :)
Wow, for et loppemarked, dette er noe helt annet enn det som arrangeres i mine hjemtrakter for å si det sånn - såååå mye fint da!
God ny uke til deg :)

Fellini sa...

Hej Mailva.
Hittade just in på din blogg, vilken tur jag har. Blev helt betagen av de fina sakerna, men vad heter marknaden /platsen? Bor själv i Fayence och kör gärna en sväng till denna marknad.
Hälsar Fellini

Fellini sa...

Hej Maliva.
Vilken tur att jag hittade din fina blogg. Bor själv i Fayence och gör gärna en tur till "din" marknad men var ligger den?
Hälsar Fellini

Maliva`s verden sa...

Hei Fellini....du kan sende meg en mail til maylissmaliva@yahoo.no

Elisabeths Borg sa...

Mykje snadder!!! Er SÅÅÅÅ misunnelig på alle lekre markedene og butikkene du er i/på. Godt du viser frem lever litt gjennom deg nå. Takk for koselig hilsen.