mandag 22. oktober 2012

Her går det i mange "toner".....

Da har jeg opplevd å gå på marked/Brocante sammen med 3 musikere også. Mannen min har to kamerater på besøk, og de synes det var veldig gøy å få med seg Brocante-besøk mens de er her. Dessverre gikk jeg glipp av å bli den heldige eier av disse to øverste koffertene, som ble solgt mens jeg tok bilde. Så nå har jeg lært, neste gang kjøper jeg før jeg tar bilder....for her går det unna.

Er ikke det gamle speilet her fint? Skal ta en nærmere titt på denne salgsboden neste gang. Nå var det fokus på at gjestene skulle få seg noen gode kjøp, med min hjelp til pruting. (Selgerne kjenner meg nemlig igjen, og skjønner at det er lurt å gi meg en god pris, for da kommer jeg jo plutselig tilbake igjen;o)

Gutta dro derfra fornøyd med sine kjøp. Han ene kjøpte seg bl.a to gamle kaffekverner som jeg plasserte ved siden av min gamle Seven-up kasse. Fine ikke sant?

Lånte et bilde de tok da de ankom klokken 2245 på lørdagskvelden. Som dere ser lever vi fortsatt ute i den deilige temperaturen vi har her. Nå skal jeg ta fatt på fransk-leksene mine igjen, så kan "gutta" fortsette å kose seg med musikkprat og ut på nye eventyr.

9 kommentarer:

Line sa...

det ser ut som en drøm !
livet i provence

takk for at du deler

Line

Thelma Louise sa...

haha uff...sånn kan det gå...godt vi lærer..:) nytter ikke å stå på fikle med kamera.....må smi mens jernet er varmt.:))

kos deg med besøket og guttekluben..))

KLEM

Idemyldring i nr.9 sa...

Så flotte kofferter. Det var nok kjedelig å gå glipp av de:-). Det er nok mye bedre marked i Frankrike enn her i Norge. Godt du koser deg og at det ble noen fine kupp:-)

Klem fra
Anne Line

Anonym sa...

De koffertene var bare helt herlig, synd du ikke fikke de med:(
Speile er skjønn og for en herlig farge:)
Skulle så inderlig gjerne vært på et sånt marked ja:)
Har satt deg opp på Give awayen, koselig at du vil være med:)
Fortsatt herlig kveld
Klem Merete

♥ Netta ♥ sa...

Gjestene må jo synes det er kjempeartig å gå på bruktmarkeder med deg, du er jo rene proffen på dette. Fine kofferter og lekkert speil. Må innrømme at det stikker litt å se dine lekre utebilder nå når gradestokken kryper mot null her hjemme og det er surt og kaldt ;-)

Kos deg med fransken!

Klem
Netta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt och ha musikvänner på besök, och roligt att dom gillar brocante. Synd att du missade dom fina resväskorna men kvarnarna var jättefina också.
Kramar
AnnaMaria

Alfa sa...

Så gøy da. Skulle ønske jeg og kunne gjøre dette.
Kos deg masse.
Klem Alfa

Anonym sa...

Åh Provence....

jeg vil tilbake

Virginia Rodrigo sa...

beutiful....
Virginia
http://virginia-ilustra.blogspot.com.es/