mandag 27. juli 2009

Har dere hørt om havfruen i København?

Føler meg som rene havfruen her jeg sitter,og nyter utsikten fra hotellrommet vårt.Hotel Marriott kan vi virkelig anbefale,fikk tips om dette hotellet av noen venner og vi kommer garantert tilbake hit. Disse sandalene kjøpte jeg ifjor og er fra Munthe plus Simonsen...nå var det salg i butikken deres og jeg fikk meg en lekker veske i semsket skinn og med nagler til.
Tok kun et bilde til av hotellet....ingen tvil om at det var gjennomført stil her.

Døtrene mine har fått shoppet det de ønsket seg,i Strøget.Mens jeg er super glad for tipsene jeg har fått om div.butikker som ligger i sidegatene til Strøget.Blandt annet Strædet...som krydde av spennende interiør og antikk-butikker.
(obs,det er ikke jeg som står der i turkise bukser altså,og heller ikke mannen min:O)
Bildet over,tok jeg i en butikk som heter Kirk.Har begynt å tenke litt mer på svarte detaljer i loftstuen hjemme,men først skal gulv,vegger og tak males hvitt.Pussig at hver gang jeg er på ferie,ser jeg fram til å komme hjem og forandre litt i huset.Er det flere enn meg som gjør det?

Spørs om vi får plass til alt i bilen,for flere poser skal inn.Enden på visa var at jeg atter engang måtte sitte med knea under haka..pga.flere poser-esker måtte settes foran hos meg.Men hva gjør man ikke når man har fått så utrolig mye fint for en billig penge:O)Nå gleder jeg meg til å komme hjem til eldste mann som har passet på huset,og skal nyte de siste ukene med han boende hjemme.Uff,rart å tenke på at han skal flytte fra oss...men det blir ikke lange avstanden til Oslo da,heldigvis.

26 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Vet akkurat hva du mener :) Både om det å knærne oppi haken på vei hjemover og det å få så masse ny inspirasjon at man kan nesten ikke vente med å komme hjem hehe :)

Gleder meg til å se hva du har handlet ;)

Klem,Kari

M sa...

Hei M,
deilig å hente inspirasjon fra reiser....den M`en din var stilig og stor, hvor fant du den!!
Elsker Kjøbenhavn, har vært der litt for mye til mitt eget beste....den kjærleiken...
Flott hotell!!
Klem,M
Ps..den turkise buksen var da fin?
hihi!!

ralfefarfars paradis sa...

Veldig fint hotell! Ser helt fantastisk ut med alle disse flotte butikkene;) Skjønner det blir plassproblemer av slikt;)

Kine sa...

Det virket som en fantastisk ferie! Tenk å finne så mye fint og billig at man får bilen full:) Da må man jo bare slå til! Jeg likte også M-en veldig godt:)

Kine sa...

Så ut som en herlig tur:) En får en sånn god og fornøyd følelse i magen av å finne ting man virkelig liker...skader jo heller ikke at det er til en billig penge! Jeg likte også M-en skikkelig godt:)

Unknown sa...

Hello dear,

vi har nettopp kommet hjem fra Marieyst, ca halvannen time fra København, og selvom det var familieferie, klarte jeg å lure meg til noen franske såper og en kopp fra Marie Sohl... :o)
Kos deg i København, vi var jo der i påsken og mine to eldste koste seg veldig, vi to gamle også... det er en deilig by! Hils familien!
Klem

Torunn sa...

Haha! Det var godt du gjorde oppmerksom på at det ikke var deg i de turkise buksene. Følte meg et øyeblikk litt usikker :-)

Jeg kjenner veldig godt igjen det med å glede seg til å komme hjem til huset og alle prosjektene man har klekket ut i ferien. Jeg er i full gang....med rydding i ALLE skuffer og skap. Har bestemt meg for å ta det kjedelige først denne gang og spare det morsomme til etterpå ;-).

Kos deg! Klem

Camilla, Casa de Bach sa...

Åååå - misunner deg shoppingen! Var en tur i Bergen forrige uke, men med en 3-åring, gubben og tantebarn på slep ble det ikke mye shopping akkurat! ;) Danmark er jo sååå deilig!

Klem Camilla

Synnøve sa...

Har det sånn jeg også,får masse ideer når jeg er borte.
Å så er det så godt og komme hjem og få satt ideene ut i livet:))
Det er vemodig når barna flytter hjemmefra,men er det ikke godt og tenke på at de er så selvstendig at de greier seg selv? Ialle fall uten mora si hver dag.

Ha en fortsatt fin ferie:)

Som mine dager er sa...

Hulk, jeg også vil tilbake til Køben. Bare eeeelsker den byen, og jeg som du tok helt av da jeg fant Strøget. Alle de lekre butikkene - sved av noen tusenlapper på den turen ja. Kirks butikk er stilig og lekker, men der kjøpte jeg faktisk ingenting. Men grøn lykke ... oh salighet så mye lekkert!

Hvorfor flytter vi ikke til Køben?!?

Marit

Ellemeller sa...

No må eg smile litt. Sånn har vi det her heime òg. Ungane og eg sit med pakkenellikar opp over øyrene kvar gong eg har vore på raid. EIn gong sat faktisk Junior med eit nattbord på fanget heile bilturen heim att... *knis* Dei er vand med det og protesterar ikkje.

ANita

Ellemeller sa...

No må eg smile litt:) Eg kjenner meg godt igjen, mine ungar er vand med å sitje med bilen full av pakkenellikar og protesterer ikkje so mykje når mor er på shopping. Ein gong sat Junior med eit attbord på fanget heile ilturen heim att.. han er ein go`gut also:)

Anita

Sologbolig sa...

Det hotellet skal eg notere meg til neste gang vi skal til Københamn, såg flott ut. Ja, kjenner meg igjen .....komme hjem med mange ideer og ting skal plasseres og det blir alltid ommøbelering utav det !! Velkjent problem det å ha full bil ja.Hehe!! Spesielt før da vi var 5 stk i bilen. Ein gang kjøpte eg ei vindmølle på Øland.......alle ble sure og eg satt innfiltra i mølla heile veien heim !!! hehe....vi ler av de nå, iallfall barna mine !!!! Ha ein fin kveld !

miss marple sa...

Mmmm-virker som dere har hatt en kjempefin tur,Køben er en fantastisk by ja...og så mye fine butikker du har klart å finne!! Rene drømmeferien spør du meg;)))

Ingun sa...

Heldige du som fikk handlet så mye fint og er så fornøyd;-)

Guttemamma sa...

...artig bagasjerom...

Jannicke sa...

..har det AKKURAT slik du besriver!
Hver gang jeg kommer hjem fra ferie, så styrer jeg noe voldsomt på i huset!!
Ser liksom hvert rom med "nye" øyne..
Egentlig veldig kjekt,
men jeg er ikke tilsnakkendes mens jeg holder på ;o)
Flotte bilder,
likte skoene dine!!!
Klem J.

MariMaja sa...

Herlig å bare fylle bilen med godbiter fra utland;)
Har planer om det en vakker dag;)
Klem fra Maja

Mitt hvite hus sa...

Velkommen hjem... høres ganske kjent ut...med beina oppunder taket.. Heldigvis ikke på denne ferien..
vi planlegger ien tur til københavn i høst.. gleder meg allerede...har aldri vært der.
Hotellet så veldig koselig ut..
moro å hente inspirasjon når man er ute å reise-... jeg fikk masse inspirasjon til hagen jeg...
kos deg med alt du har shoppet ...

Klem Kerstin

Randi sa...

Heia!!
HaHaHa....måtte flire litt eg her,dette har eg sett før ja!!
Men årre deg så mange fine plasser du har vore da...sukk!!Skjønner godt at bil`n blir full:)))
Ja er eg litt heldigare,eg fyller opp campingvogna...hahaha
Men det ser ut som om du har hatt ein super fin tur!
Oss skal vidare på vår ferd no!
Ha ein fin dag!
Klemmer frå meg,Randi

lovefriidrott sa...

Hej Vännen min:)
oj så länge sen jag vart in här eller jag har inte varit nånstan utan bara haft lite semester:)och inte bloggat alls....men nu är vi hemma och jag har 1 vecka semester kvar så jag ska ta itu m en massa saker som jag inte hunnit med....vi verkar ha besökt samma ställen fast vid olika tidpunkt hi hi. Vi var oxå bla i Danmark....
Nu ska jag läsa allt på din sida som jag missat
ha d gott
Stora Kramen sari

Datt sa...

Ooo, det så/hørtes ut som en herlig tur! Gleder meg til å se bilder av fangsten etter hvert!! :)

Lindas hus sa...

Jeg vil til KØBEN NÅÅÅÅÅ!Klem fra Linda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh är du i Köpenhamn, en av mina favoritstäder. Där gifte vi oss för ett antal år sen i Rådhuset. jag älskar den stan, hoppas du har det riktigt bra.
Kramar AnnaMaria

Hanna sa...

Så mycket fina hus.
Hanna

Anonym sa...

Jo takk, vår datter har mer en engang sittet som prinessa på erten med baksetet fylt av vattepper og hynder:o))

Men for en herlig Købentur da.. hvor søren ligger de butikkene der??? trålet alle bakgater uten å finne noe særlig i fjor.. fikk tatt turen innom Fil de Fer laaangt unna sentrum men det var verdt all traskingen!!

Vi bodde på et hotell med innredning i kolonistil og med fransk frokost!!!! En Islandsk dame som driver stedet.. lite men flott hotell en liten gåtur fra sentrum!!Hotel Guldsmeden Carlton.. dit skal jeg tilbake i allefall;o))

Kos dæ:o)))