tirsdag 22. januar 2013

Tilbake til "bylivet" i Ste.Maxime igjen...me like!

Det siste året har vi bodd i en stor villa på en fantastisk vakker eiendom her i Les Issambres. Åh som vi har kost oss her! Men nå derimot venter et nytt eventyr på oss.Vi har alle savnet å kunne bo midt i sentrum av Ste.Maxime. Selvom avstanden kun er 8 km, og vi kjører ofte inn dit, er det noe annet å bo der. Derfor var gleden stor da vi kom over en ny leilighet midt i sentrum. Jeg stod i gågaten og tok bilde av balkongen vår. Det sier jo sitt om hvor sentralt vi kommer til å bo. LYKKE!

Nå gleder vi oss til å flytte tilbake til duften av nystekte croissanter, markeder, og ikke minst til yrene byliv igjen. Butikker, cafèer og restauranter rett utenfor inngangsdøra er også helt grei, og for ikke å glemme at det kun er 2 min å gå til bystranda. Da får jeg fortsette å pakke, for vi flytter inn allerede på fredag. Så neste innlegg vil komme fra leiligheten så klart;o) A bientôt!

8 kommentarer:

PÅDIREKTEN sa...

Å, kos dere! Jeg har også bodd flere ganger i Frankrike, sist i Aix en Provence med 3 barn. Jeg skrev på bok , som er kommet ut, og barna gikk på skole. Et eventyr for livet!
Ramlet forresten tilfeldig over bloggen din.

Helena, The Swenglish Home sa...

Åh så spännande! Även om ni verkar ha bott SÅ fint och trevligt hittills, kan jag förstå att ni hoppade på möjligheten att få bo så där centralt - byn ser ju underbar ut, och med marknader och strand på tröskeln - oemotståndligt!

Lycka till med flytten, så ser vi med spänning fram emot bilder från ert nya hem!

Kram,
Helena

Anonym sa...

Åå, høres jo perfekt ut! Håper dere får noen fine måneder der, kos dere ;)

- IDA SOFIE

Brocante sa...

Ja det gleder vi oss til å se vet du!

Alfa sa...

Jammen har dere det fint:0)
Gleder meg til å se fra den nye leiligheten.
Kos dere masse.
Tusen takk for de fine ord du la igjen inne hos meg, det varmer.

Klem Alfa

Landcharm sa...

Det høres delig ut! Kos deg videre, og lykke til med flyttingen.

Thelma Louise sa...

Så herlig :-) kos dere og nyt :-))

Magdalena sa...

heia.. så herlig dere har det.. ! synest å kjenne duften av croissanter og hører lyden fra fortausrestaurantene som gjør seg klar for dagen... lykke **
deilig å bo sentralt! ikke lett med parkering slike steder heller! håper dere får en deilig vår,- blir dere der videre flere år?+ tenk så deilig å slippe unna kulden vi har hatt i vinter!!!! *sukk*
kose dere videre.. klem,magny
-