søndag 27. januar 2013

Da er vi på plass i leiligheten, som går i bl.a årets farge LILLA!


Da har vi kommet oss på plass, og dere kan tro vi er fornøyd med leiligheten, med sine praktiske romløsninger, farger og ikke minst beliggenheten. Vår første frokost, startet så klart med varme croissanter og kaffe.....men det blir ikke hver dag dette altså, lurt smil!

 At lilla skulle være Årets farge, passet meg perfekt, for det har vært en farge jeg alltid har likt. Kanskje fordi den nettopp minner meg om lavendel, sommer og ferie?

Ettersom leiligheten har helt nye møbler, synes jeg det er fint å bryte opp med litt gamle/rustikke detaljer også. Derfor skal jeg på flere bruktmarkeder utover.

Det ble en enkel middag jeg serverte på innvielsesfesten vår på fredag. Den besod av innbakte kongereker, to typer vår-ruller og mexicanske kyllingkubber. Sausen var en "Sweet mango chili saus".....og den satt virkelig spissen på det hele. Smakfullt!

Da håper jeg dere likte å se bilder fra hvordan vi har fått det? Så klart kommer det flere etterhvert. Men nå skal balkongen vaskes, for der ute steker sola. er vi alle 4 enige om at det er fantastisk å ta del av "livet" her i Ste.Maxime igjen. HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN. HÅPER JEG DERE OGSÅ SNART FÅR KJENNE PÅ VARMEN IGJEN DER OPPE I NORD!

16 kommentarer:

Tindrande Auge sa...

Så deilig! For en flott leilighet dere har! Nydelig ;) kos dere i solen, her i Norge er det kaldt og litt snø, men det ser ut som det kommer til å bli nydelig vær ;)
Klemmer fra Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såg snön i ett tidigare inlägg, vädret växlar fort hos er. Låter mycket mysigare med sol och sitta på balkongen. Så fint ni har i nya lägenheten, spännande och bo mitt i stan.
Kramar
AnnaMaria

(eddas) sa...

Ser lekkert ut der.......ja nå er det starks ett år du har bodd der...som tiden flyr May Liss...nesten skummelt for vi blir jo bare så fort eldre da:)
klemklem til deg...

Anonym sa...

Så flott dere har fått det i ny leilighet. Skulle virkelig ønske at jeg også hadde tørt og flytte ut av kalde Norge. Dere er kjempe tøffe. Carpe diem er mitt motto
Beathe

Audhild sa...

Utrolig koselig!!
Skjønner godt at dere er storfornøyd med den flotte leiligheten :)
KOS dere MASSE, MASSE!!

KLEM

Blonder og perler sa...

Dette må jo være en drøm! Bo midt i byen og to minutter til stranda..
Skjønner godt at dere trives.

Har vært i Frankrike tidligere, på biltur. Da var vi i området rundt Nice. Til sommeren reiser vi til Frankrike med bil igjen, men har ikke bestemt hvor enda. Har lyst til både byer og mere landlige steder. Markeder er også et must. Får jo noen idèer om steder ved å lese bloggen din, da..

Er ikke fritt for at jeg misunner deg litt som bor i dette hele tiden..

Jeg ønsker deg lykke til i ny leilighet.

Ha ei fin uke.

Marit sa...

Gratulerer med ny leilighet! Her var det lekkert, du! Tenk å bo sentralt og med kort vei til stranda. Det må være en drøm! Vi har nettopp kjørt fra Oslo til Halden på glatte veier...
Kos deg :o)
Klem marit

Villa von Krogh sa...

DÅN! Jeg vil komme på besøk. :) Dette ser smekkert ut du, flinka.

Katta sa...

Men guud såå snygg lägenhet!! Älskar den och färgerna i grått och lila! Skulle inte tveka om jag fick möjligheten att flytta ner dit nu :D Kram Katta

Monica sa...

WOW !!
Detta är bara så läckert. Sååå glad för din skull ska du veta !!
Kan tänka mig att det är en helt annan sak att bo "mitt i smeten" även om villaliv säkert var rätt så läckert det med. Lycka till med nya äventyret mitt i äventyret :)
Kram,Monica i Rom

H. sa...

Så fin den lilla fondsveggen er ! Bryter fint alt det hvite.

Leier dere den møblert?

Det ser uansett ut som du har fått satt ditt preg på den :)

Nyyyt og kos dere - hatt nydelig vær i helgen, men idag regn..... og jeg må pugge italiensk...stønn

Ciao cara :)

Nina sa...

Lekkert lekkert !! Du er sannelig flink å gjøre det koselig !
Og maten på innvielsesfesten så herlig ut. Kos dere videre i Ste.Maxime :-)
Klem fra Nina

Marit sa...

Gratulerer med ny leilighet! Denne ser jo helt fantastisk ut! Veldig fresh!:) Liker lilla bare bedre og bedre, og denne fargen på veggen var både oppfriskende og varm :)

Nyt de gode dager, klem Marit

Hege Morris sa...

Gratulerer! Kjempefint.
Ha en fin dag! klem Hege x

NydeligFlott - Julie sa...

Utrolig vakker stil du har i hjemmet ditt!
Likte veldig godt de lilla detaljene!
Lykke til i utfordringen!
Håper du får en NydeligFlott tirsdagskveld!
Klem fra Julie :-)

Lite hi sa...

Kjempefint !! :) Liker stilen din.


Ha en SUPERDUPER kveld og lykke til i utfordringen.
Klemmer fra Lite hi