torsdag 10. januar 2013

På besøk i Port-Grimaud

Nå er vi tilbake til den franske rivieraens svar på Kardemomme-by. Eller som Port-Grimaud blir omtalt som; "Lille Venezia". Jeg har hatt flere innlegg herfra tidligere, men denne gangen var vi på besøk i en villa, lik de som ligger på rekke og rad foran oss her.

Tenk å våkne opp med denne utsikten fra soverommet. Ble helt satt ut her oppe jeg stod jeg, og dette var fra 2.etg., før jeg kom opp i 3.etg. Det samme gjaldt også i 1.etg., hvor utgangen fra stuen gikk rett ut til deilig terrasse med egen brygge.

Det var helt magisk å være her, så vakkert vær, helt stille og knapt noen mennesker å se.

Fra villaen som ligger i rekken foran her, sier sitt om avstanden til en av rivieraens flotteste sandstrender. Så dere skal ikke se bort ifra at villaen kan komme for utleie om ikke så lenge. Vi satt så klart ute i det vakre været og spiste lunsjen vår, hvor? Det får dere se i neste innlegg! HER STÅR VI PÅ FARTA OG SKAL PÅ MATMARKEDET I STE.MAXIME IGJEN! DER TAR VI NOK FROKOSTEN VÅR I SAMME SLENGEN! HA EN TOPPERS WEEKEND ALLE SAMMEN!5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jo bare utrolig herlig ut:)
Så nydelig og fristende:)
Ser frem til lysere tider her hjemme nå!!!
Ha en herlig kveld
Klem Merete

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Har sett litt inom bloggen din og du og du vilken dröm du lever!
Helt fantastisk utsikt vlike steder du har omkring deg der!
Klem fra Lena

Bente sa...

Port-Grimaud er bare herlig. Har besøkt og tatt båt rundt her.
Spennende hvis det kommer noe til utleie da.

Bente

Mette Irgens sa...

Har vært der, og ble bare så forelsket i denne litte "kardemommebyen". Selv om historien ikke er så lang for lille Port Grimaud, så er det bare helt fantastisk. Gleder meg til flere bilder.
God helg!
Klem, Mette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idag blåser en iskall nordanvind här, så dina bilder känns som rena drömmen. Vilket fantastiskt läge och bo så nära stranden. Underbart!
Kramar och tack för allt du visar.
AnnaMaria