søndag 6. januar 2013

Ny eksklusiv leilighet med aircondition til leie i Ste.Maxime.

MALIVA-AGENCY har den glede av presentere en ny eksklusiv leilighet med perfekt beliggenhet i Ste.Maxime til leie. Leiligheten ligger kun 20 meter inn i en rolig sidegate fra strandpromenaden. Her kan man parkere bilen trygt i underetg., og kun gå noen få meter så er man midt i gamlebyen og sentrum. I tillegg til båthavna som ligger like ved, hvor fergen går over til bl. a St.Tropez, og bystranda.

Leiligheten har amerikansk åpen kjøkkenløsning med granitt benkeplater. Siemens hvitevarer inkludert komfyr, kokeplater, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespresso-maskin. I tillegg er det separat vaskerom med vaskemaskin, strykejern/brett etc.


I stuen er det flatskjerm/tv med Sky, dvd-spiller og Wifi, foran en lekker skinnsofa som man kan slappe av i. Her er det også utgang til deilig terrasse på 16 kvm, med utsikt til en liten hage/terrasser, og med spiseplass til 6 personer, samt solstoler og elektrisk grill.

Det er 3 soverom med dobbelseng, hvorav alle har sitt eget bad, bestående av dusj/badekar og servantskap.

Det er også separat toalett med håndvask. Hele leiligheten har aircondition inkl. hvert soverom.

Soverommet på bildet over her har også tv/dvd og liten balkong med havutsikt. Altså et perfekt soverom for barn og ungdom.

Her er det største soverommet med eget bad som de andre, men i tillegg har det wc.

Fra dette soverommet kan man også gå ut på en liten balkong, som har utsikt utover middelhavet.

Trenger man barnestol/seng, kan det skaffes. Så med andre ord et perfekt sted å bo både for barnefamilier, vennepar, eldre eller hva med å ta med "klubben" hit. Byttedag; lørdager FOR MER INFO OM PRIS OG BESTILLING; SEND MEG MAIL TIL maylissmaliva@yahoo.no 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så bare utrolig godt ut:)
Skulle gjerne hatt en sånn ferie ja:) har ikke vært på ferie på 4 år, men må nok vente en stund til....
Men godt man kan drømme seg bort i disse herlige bilder
Ha en herlig Søndag
Klem Merete

Anonym sa...

Dette er en utrolig flott leilighet, så denne bør man sikre seg. Det er ikke lett å finne leiligheter med air condition, parkering og midt i sentrum! Selv er jeg så heldig å ha det, men jeg anbefaler de som tenker på Ste Maxime - lei denne :) Grete E.

Nina sa...

Så fantastisk :-):-):-) Dette så da ut til å være litt av en perle;-) Hmmm.......kanskje vi skulle prøve ferielykken i Ste Maxime i mars..... Er det enkelt å komme seg dit når man ankommer Nice? Buss, tog? Pris i mars?

Maliva`s verden sa...

Hei Nina
Det går buss fra flyplassen i Nice til St.Raphael..hvor det da går buss videre til døren her i Ste.Maxime. Men også mulighet for tog til St.Raphael...evnt.bestille "sjåfør" som henter dere og kjører dere tilbake;o) Så her er det mange muligheter som du skjønner....bare send meg mail hvis du ønsker mer info:o)

Nina sa...

Den er grei :-):-) Takk så langt for nyttig info :-) Denne helgen går jeg på Yoga-kurs :-) Herlig! Både inspirerende og energigivende. Ha ei super helg :-)

Soleil sa...

Nydelig leilighet. Vi skal til Ste Maxime i Juli 13. - 27. Vi ønsker en lignende leilighet eller en villa, men vi vil gjerne ha tilgang til basseng. Kan du anbefale et område? Vi er 4 voksne og 2 barn (10 og 11 år)Vi trenger P-plass til 2 biler.

Maliva`s verden sa...

Hei Soleil. Så hyggelig å høre at du også skal feriere i "mitt område" i France. Fint hvis du kan sende meg mail.....så skal jeg se hva jeg kan finne til dere. maylissmaliva@yahoo.no