søndag 20. mai 2012

Tid for spa og velvære!

Heldig som jeg er kom min "kjære" med en stor "godis" pakke full av spa-produkter til meg på 17.mai. Produktene er håndplukket og sponset av ei venninne som eier Sandvika Storsenter`s vakreste og mest velduftene butikk; Nöelle. Det er 5 år siden de åpnet der og nettbutikken, som dere kommer til ved å trykke HER! Deres mål er å kunne tilby produkter som gir velvære og vakker hud på en trygg og naturlig måte.

Alle produktene er laget med naturlige råvarer og inneholder ikke parabener. De er ikke testet på dyr, og inneholder en høy grad av sertifiserte ECO friendly ingredienser. Hennes "passion" er også husduft, hvor hun er opptatt av at et rom innredes av mye mer enn bare interiør, men også dufter og stemninger. Deilige dufter kan gi godt humør, få deg til å slappe av eller kvikne til. Det som er ekstra spennende for min del er at disse duftene produseres ikke langt fra her jeg bor i Frankrike. Dvs.nærmere bestemt i Grasse, hvor de har et tett samarbeid med parfymemakere. Som hun sier er det en tidskrevende og spennende prosess fra idè til ferdig produkt, og ikke minst se sitt ferdige produkt i butikkene. Fra høsten 2012 vil Nöelle åpne sitt eget showroom i Oslo, hvor deres herlige produkter kommer for videresalg. Jeg anbefaler dere alle til å følge deres facebook-side og nettside om hva som skjer videre, spennende!

Så til alle mine trofaste lesere, nå kommer det et tilbud til dere. Bestiller dere produkter fra nettbutikken Nöelle, og i tillegg skriver passordet; MALIVA i beskjedfeltet, får dere hver deres dødhavs-leire dyprensende maske GRATIS! Synd dere ikke kan kjenne den fantastiske nydelige duften fra hyllen min her på badet. Nå skal jeg starte dagen med min egen spabehandling.........LYKKE!

5 kommentarer:

-Sanna- sa...

Wow, så heldig du var !
Kjenner nesten duften av det, jeg.
Og jammen skal jeg gå inn å bestille meg noen go'saker i kveld.
Må ha fred og ro til å sjekke alt !:)
Her titter sola fram og det er "hele" 10,7 grader ute.....
Ha en fortreffelig dag i solen !

Anonym sa...

Hei!
Så utrolig heldig du har vært:) dette så herlig ut:)
Må nok ta en liten titt inn her ja:)
Ha en strålende søndag

Klem Merete

H. sa...

Så heldig du er og vi som får slikt godt tilbud - takk, takk :)

Vært innom Grasse og en parfymefabrikk der, deilig luktende omvisning vi hadde, husker jeg - flott sted, tenker du koste deg der du også, med lavendel duft kanskje?

Nyt spa og velvære, her er det overskyet og bloggtreff på gang, tenk det du !! En trofast leser av meg, har falt såååå for området her nee, at hun og mann la like godt ferien sin nedom hit...moro :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser ut och vara jättefina produkter, och så härligt med spa hemma. Härliga bilder från ert 17e maj också, vilken god tårta.
Kramar
AnnaMaria

Torilpia sa...

Dufter og stemninger er veldig viktige i et hjem. Man må på en måte "bo seg inn" - sette sitt eget preg på det utseendemessig men også når det kommer til lukter. I hus hvor andre mennesker har bodd lenge - kan det ta lang tid før man føler at det lukter "hjemme". Da hjelper det med gode duftposer, -lys etc.

Kos deg med spa-produktene dine - så skal jeg titte innom den anbefalte nettbutikken jeg :o)

Ha ei super uke - klem!