lørdag 5. mai 2012

MALIVA-AGENCY?

Som dere sikkert har fått med dere har jeg et firma her nede som heter Maliva-Agency. Jeg kan si så mye at jeg jobber med videreformidling av utleie, vedlikehold, styling og "event"-oppdrag. Kan fortelle mer om det etterhvert.

I dag klargjør jeg utearealene til nabohuset som venter feriegjester. Først har jeg samlet sammen noen store kongler......som jeg lagde et symbol på at dette livet, elsker jeg;o) Så var det å rake opp mega store barnåler, for de furutrærne her er en annen størrelse på enn de vi har i Norge kan man si.

Feiekosten er god å ha, her skal flisene være skinnende rene. Dere tror kanskje at jeg har pusset rekkverket også, ettersom den skinner så fint, not!

Her ligger dagens fangst, som jeg kjører videre til en fyllingsplass oppi åsen. Den grønne capsen m/stjerner er et "must" her ute i stekende sol.

Da alt er feiet, spylt og rent, er det bassenget som venter. Her er det egentlig en hyggelig "bassengmann" som har ansvaret, men liker å hjelpe han litt jeg da;o) Så før jeg fortsetter på vår egen eiendom, skal det bli godt å avkjøle seg med et iskaldt glass lemonade. For så å avslutte med en dukkert her i bassenget etterpå.

Frister det med ferie i nabohuset vårt, er det fortsatt noen ledige uker igjen. Husk at sept./okt. er det fortsatt sommertemperatur her nede. Det er et nytt stort hus med 3 soverom (6 sengepl.), perfekt til familie, vennegjeng eller rett og slett en jentetur. Trenger dere skyss fra flyplassen i Nice, kan jeg kanskje hjelpe til med det også. Send gjerne en mail hvis dette skulle være av interesse. (may-liss@maliva.no)

4 kommentarer:

Martha sa...

Herlige bilder..
..nyt varmen,kjære du!!
her fryser vi!!
God klem:)

Anonym sa...

Hei!
Så koselige bilder:) ser herlig ut med varme og sol! Her snødde det i dag, men nå er solen litt fremme men utrolig kaldt/surt.
Flink er du:)
Ha en fortsatt god helg

Klem Merete

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så bra och veta att du förmedlar uthyrning, skulle vara jätteroligt och bo i ditt grannhus. Och vilket bra jobb du har därnere, allt blir så fint när du fixat och grejat.
Kramar
AnnaMaria
Ps, bra namn på firman också

H. sa...

Kjenner igjen de konglene der, ja - samme i Itala og jeg digger de !!
Tatt med endel hjem til Norge, som brukes til julepynt :)

Fin på håret ble du også !! Alltid litt vel spennende å prøve ny frisør, og ennå verre i ett annet land...hehe