tirsdag 29. mai 2012

Bohem og standliv.

Hei, håper dere alle har hatt en fin pinse? Jeg for min del har kost meg med små utflukter sammen med moren min som er på besøk. Hun har aldri vært i Frankrike før, så nå spørs det om jeg får ho hjem til Norge igjen. Hun falt pladask for den frodige naturen her, blomstene, azurblå havet, duftene og ikke minst maten jeg lager til henne;o)

Jeg ser at jeg har forandret kles-stilen mens jeg har bodd her. Bohem-stil er vel det rette ordet, og du verden hvor deilig det er å bare vandre rundt i disse luftige klærne i varmen. Denne kjolen er fra Frankrike, men mannen min kjøpte den på Zanz, og hadde den med ned til meg, snild som han er;o) Lignende får man også kjøpt i alle farger og varianter her også.

I de siste årene har jeg kjøpt mange sandaler i min favoritt skobutikk her i Ste.Maxime. Fra "glam" sandaler, ser jeg nå at mine nye sandaler fra Airstep også bærer preg av min nye bohem-stil;o)

Åh her ser dere stranda vår. Jeg som er oppvokst ved sjøen, elsker saltvann....derfor prioriterer jeg strandliv midt på dagen, og heller ettermiddagen ved bassenget vårt. Så jo da rutinene er på plass allerede.....og jeg må fortsatt klype meg i armen, for dette er en virkelighet, og jeg er så TAKKNEMLIG!

Til slutt vil jeg minne om at nå nærmer det seg trekningen av min give-away som er den 1.juni! Så har du ikke meldt deg på enda, har du fortsatt muligheten ved å trykke HER!

8 kommentarer:

All Seasons sa...

I love France and I love the sea.
I hope over about 2 months I'm in La France!!!
Great dress!!

Hugs from Holland
Patricia

Tino sa...

Det så helt nydelig ut, kos dere masse!
Klem T

Bente sa...

Hallo i Ste Maxime.
Pinsen har vært nydelig her på Hvaler. Varmt, opp til 28 grader.
Uken før har jeg vært på bloggtreff hos Helen i Italia. Der fikk vi regn og ikke mye varme. Du kan se bilder på bloggen min.
Den herlige journalen står nå på min ønskeliste (min bursdag 3.juni) så det passer vel bra?

Bente

Anonym sa...

Hei!
Dette så bare helt nydelig ut:) jeg elsker Bohem stilen selv, så skjønner godt at du har falt for den:)
Så koselig at din mor er på besøk:)
Her hjemme har det også vært herlig sommervær, men i dag har temperaturen falt igjen og det er kjølig.
Kos dere masse og nyt dagene:)

Klem Merete

Hege Morris sa...

Helt nydelig!
Kos deg! klem hege

Elis lille rede sa...

Det høres helt vidunderlig ut, det livet du lever nå. Jeg har aldri vært i Frankrike før....hm. Kjenner at det begynner å bli på tide;) Den kjolen var helt knall. Har vært gjennom den stilen der en gang, og tar den gjerne tilbake. Har veske som matcher, en lærveske fra 70-tallet jeg fant frem igjen. Så nesten maken i butikken til 1000 kr!!! Kos deg videre med sommer og sol!

Klem fra Eli:)

Katta sa...

Den klänningen är helt underbart fin, vilken snäll man du har :) Skorna är superfina med. Vad vacker stranden och parasollen ser ut när det inte ligger en massa människor under dem. Vad roligt att din mamma är på besök och jag förstår att hon gillar stället, kram Katta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag förstår att du får nypa dig i armen ibland för och kolla så det inte är en dröm, för du bor ju helt underbart. Den klänningen var superfin också.
Kramar
AnnaMaria