onsdag 9. mai 2012

GIVE-AWAY!

Hei! Nå er det altfor lenge siden jeg hadde en give-away her hos meg. Så nå har jeg gleden av og fått sponset to slike skinnjournaler med reim, som jeg selv er storforbruker av. Mine bruker jeg til scrap-bok, oppskrifter og den øverste her har blitt vår nye gjestebok her i Frankrike. Str.på boken er 18x22x3 cm...til en verdi på kr. 549,-

Det er den nye og spennende nettbutikken LittXtra.no som gir bort en bok hver, til to heldige vinnere. De selger bl.a super kule produkter av resirkulerte materiale, samt håndlagde designerprodukter under eget merkenavn LUNDGAARD OF NORWAY! Men jeg har en liten oppgave til deg først, som du må inn på LittXtra.no for å finne ut.  Hva er deres fokus? Skriv ned et par ord om det, på en kommentar under innlegget her! Hvis du samtidig vil være med i trekningen av denne lekre strandvesken i resirkulert sølvmateriale, til en verdi av kr. 429,-, kan du trykke "like" på deres facebook- side.

(Mens denne konkurransen pågår har LittXtra.no også kampanjetilbud -30% på denne strandvesken + andre store vesker i sølv). Da håper jeg så mange som mulig vil melde seg på, både du med blogg, eller uten blogg, eller noen av mine facebook-venner. Men da er det viktig at dere skriver deres fulle navn etter svaret dere legger igjen;o) Trekningen for både skinnjournalene og strandvesken vil være 1.juni! Lykke til, dette blir spennende! (Klikk på navnet til nettbutikken og facebook-siden, så kommer dere rett dit)

34 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så herlige bøker til all mulig bruk:) så heldig du er som har fått sponset to sånne:)
Strandvesken var også fin. De samarbeider med ulike kooperativer på Filippinene som gir jobb til de som trenger det der. Mest kvinner men også noen menn. Samtidig så er de opptatt av resirkulering av ting.
Håper dette var svar riktig i forkortelse.
Vil nemlig veldig gjerne være med på trekningen av disse herlige bøker:)
Ha en strålende kveld!

Klem Merete

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Hei,

Åååh, håper jeg kan vinne en lekker skinnjournal!

Så vidt jeg kan se er fokusområdene til LittXtra: høy kvalitet og god design. De har også en miljøprofil og samarbeider med kooperativer på Filippinene som gir jobb og inntekt til mennesker i slummen. Flott tiltak!

Unknown sa...

Denne vil jeg veldig gjerne være med på! Melder meg på "ekstra premien" også, som en liten trøstepremie hvis jeg ikke vinner hihi :) Så liker facebook siden deres :)

De fokuserer på at produksjonen skal være miljøvennlig, men også at fattige mennesker skal ha arbeid å gå til slik at de kan tjene penger til livsopphold. De får godt betalt for produktene de lager, noe jeg synes er kjempe flott!

Dette var en utrolig fin giveaway, og også et tips til nettside vi kan handle på! Liker det veldig godt at det kommer noe godt ut av tingene jeg kjøper! Ingen ting er bedre enn det :)
Krysser fingrene for at jeg stikker av med en av premiene, men jeg skal uansett innom butikken om jeg vinner eller ikke!

Stor klem fra Nina
nini_wim@hotmail.com

Bente sa...

Fokus og Filosofi er å hjelpe mennesker i slummen med opplæring og til å komme i arbeid slik at de kan forsørge seg seg og får en bedre livssituasjon.
På Filippinene har de kooperativer hvor det produseres produkter fra resulkulerte materialer. Kvinner får arbeid!.

Disse journalene har også jeg brukt flittig, det står flere på min ønskeliste MayLis.

Bente

VillaVanilje sa...

disse var dødsfine!
De har fokus på miljø og rettferdig handel.
Hilsen Siljekristengard @ hotmail.com

Merete N sa...

De var fine,blir gjerne med på denne give away'en :) Fokus til LittXtra.no er å hjelpe mennesker i slummen til å kunne brødfø seg selv og sin familie. Via støtte til kooperativer er de med og bidrar til dette, slik at enkeltmenneskene kan få opplæring; arbeid og støtte til feks design utvikling. Resirkulering er også en miljøgevinst.
Hilsen Merete N
noggi71@hotmail.com

Anonym sa...

Opplæring, design og kvalitetskontroll, -og at kvinner på Filippinene får mulighet til å tjene penger mens de jobber hjemmefra og tar seg av barna. De satser på resirkulering.

Mvh frk.johnsen@gmail.com

Anonym sa...

Fokuset er hjelp til selvhjelp! De reiser opp mennesker i slum området ved å la dem tjene til livets opphold og forsørge familien sin! Dette blir kombinert ved å gjøre søppel om til gull; resirkulering! Dem som står bak dette er fantastiske mennesker med varme hjerter og økonomisk teft!

Hilsen Åse Gry

-Sanna- sa...

Dette er jeg gjerne med på.
Og LittXtra liker jeg fra før.
Nesten for fine for stranda de veskene der ! Og de skinnjournalene var jo bare lekre da...
Linker til ette i bloggen min, jeg...

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Blir gjerne med på begge deler:)
Ja takk begge deler:)

De har fokus på noe så viktig som resirkulering,og hjelp til selv hjelp.

Nyt dagene i France heldige deg;)
Her øser regnet ned,og det har blitt stopp i hus malingen her:)

Klem Linda:)

Asagao sa...

Hei :)
Åååh, håper jeg kan vinne :)))
De fokuserer på å hjelpe mennesker i filippinsk slummen på er å gi dem opplæring og arbeid så de kan skaffe inntekt til å kunne forsørge sine egne familier og sende barna sine på skole.
Dette er hjelpe for barna også, som har en sjanse for en bedre fremtid.
De bryr seg om miljøet - bruk av resirkulerte varer i produksjonen av sine produkter.
Jag har likt FB-siden :)

Beklager av feilene,men jeg lærer norsk bare noen måneder :)

Hilsen
Edyta Dombrowicka(edytaaa.d@gmail.com)

MissMette sa...

Jeg vil gjerne være med på din giveaway :) - tror jeg husker disse flotte skinnjournalene for en tid tilbake... stilige :)

LittXtras fokus er å få mennensker i arbeid slik at de kan tjene til livets opphold og dette kombineres med å lage ting - resirkulerte varer :)) - flott tiltak!!! Klem fra Mette

Elis lille rede sa...

Kunnskap, opplæring, arbeid, miljø må vel være stikkordene her. Kvinnene kan jobbe hjemmefra og samtidig ta seg av barn. De er kanskje de eneste som lager ting vi virkelig vil bruke, siden designet er så moderne. Dette er en vinn-vinn situasjon, og det beste eksempelet på hjelp til selvhjelp jeg har sett!
Ps. Istedet for å kopiere teksten, har jeg brukt egne ord her. Ble så inspirert, skjønner du;)

Nyyyydelige bøker!
Klem fra Eli:)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin utlottning och så fin skinnklädd bok. Jag är imponerad av deras webbutik, så genomtänkt. Och fokus på att skapa en lite bättre värld genom miljövänlig tillvekning på Filippinerna.
Varm kram
AnnaMaria

Plosellas sa...

Fokus på rettferdig handel på miljø og <3<3<3

Hjelpe mennesker i slummen ved å gi dem opplæring og arbeid så de kan skaffe inntekt til å kunne forsørge sine egne familier og sende barna sine på skole.

Samtidig brukes alt det man kan nyttiggjøre seg av resirkulert matereiale - til og med brukte chipsposer !!! Veldig bra <3<3<3

plosella_38@live.com

ChezJeanette sa...

Først vil jeg takke for at du har vist meg denne butikken. Utrolig flott, med mange fine produkter. Men det som er det beste her er faktisk det de står for. Hjelp til selvhjelp for de som er vanskeligstilte. Utrolig bra. Og dere miljøperspektiv gjør lysten til å handle hos dem og støtte denne virksomheten!

En utrolig flott giveaway som jeg gjerne blir med på! En sånn journal har jeg egentlig jaktet etter for å skive opp når og hvilke veskter som blir plantet i hagen. Hvilke fargekoder og tapeter i oppussingen har blitt brukt. Intensjonen var der , men manglel på en sånn fin journal så gikk det i glemmeboken istedet.
Aldri for sent å begynne!

Chezjeanette :-)

Sivs hus sa...

Hei, WOW supre gaver hos deg og jeg blir gjerne med! kanskje lykken smiler til meg? Fin torsdag! klem Siv:-)

Christine sa...

Heisann!

Detta vil eg gjerne vera med på :)

Til fokus har dei kvalitet og god design. Dei har og ein miljøprofil og samarbeide med kooperativer på Filippinene som gir jobb og inntekt til mennesker i slummen. Og til slutt: Resirkulering.

Kjempe flott give away!

Klem frå Christine

Fra huset i svingen sa...

Fokuset deres er å være med på å skape en bedre verden og et bedre liv for fattige mennesker på en miljøvennlig måte!

Klem Karianne

Hulda sa...

Herlige saker du gir bort. Jeg er gjerne med. :))

Giancarlo sa...

Felice giornata...ciao

Gårdsjenta sa...

Jeg er med på begge to :)

De ønsker å hjelpe kvinner på Filippinene, med å gå dem meningsfullt arbeid. De kan jobbe hjemmefra, og dermed ta vare på barna i tillegg :)


Flotte produkter! :)

Anonym sa...

Flotte premier.LittXtra er med på å gjøre verden mer miljøvennlig.
Hilsen Ulrikke K.F.

Katta sa...

Underbara kalendrar i läder, så snygga och läcker silverkorg med. LittXtra.no har som fokus att hjälpa människorna som tillverkar deras produkter till att få en bättre framtid för sig och sina familjer genom att ge dem arbete och utbildning. Så nu ska jag gilla dem på FB med :) Ha det gott, kram K

berit sa...

Utrolig flotte skinnbøker!
På Filipinene har de stort og flott fokus på opplæring av mennesker som ikke har det så godt i livet. Veldig fint at man ved å gi opplæring og støtte kan gjøre at mennesker får et arbeid å gå til og kan forsørge sine familier. Veldig flott at spesielt kvinnene blir satt i fokus. Og også fantastisk at de videreformidler verdien av resirkulering - store verdier her som bare blir kastet og ikke kommer til nytte. Slike prosjekter liker vi.

Nina sa...

Kort oppsummert er vel fokuset deres Hjelp til selvhjelp, miljø og design.
Fantastisk flott side, som nå er lagt i favoritter ;) Lekker premie!! Krysser alt jeg har for å bli en av de heldige...
MVh Nina
ninasjoevold@gmail.com

Nina sa...

Hei.

Fokuset til LittXtra er å lære opp mennesker i slummen til å produsere
varer slik at de kan forsørge seg selv og sine familier.
På denne måten får de flott hjelp og en hjelp til et verdig liv.

Utrolig viktig og fantastisk prosjekt!
Mvh
Nina

Millamor sa...

Hei!
Jeg er med på begge:). Skinnjournalen passer fint i veska, og ville gledet meg stort hvis jeg ble den lykkelige eieren! Nydelig og inspirerende blogg! Hilsen Ann Camilla

Gina sa...

Hei!
For en fantastisk give-away. Skinn-journalene er jo rett og slett helt fantastiske, og at fantastisk konsept at de gir de Filipinske damene og mennene hjelp til selvhjelp og å gjøre verden litt mer miljøvennlig.

Med hilsen
Gina

Mette Irgens sa...

Hei, jeg vil også prøve lykken - skinnjournalene er bare superlekre!
Ha en fortsatt strålende forsommer. Her er sommeren over, kan det virke som...

Klem, Mette

Fjordheim sa...

Dette var spennende. De holder jo til i nabokommunen min, og så har jeg ikke fått det med meg før. Må nok ta meg en tur dit en gang det er åpen gårdsbutikk.
Så flott at noen private har startet opp et slikt arbeid som hjelper fattige til å kunne jobbe hjemmefra og komme seg ut av fattigdommen. Er storlig imponert.
De jobber sammen med kooperativer på Filipinene og gir for det meste, kvinner en inntekt så de kan forsørge familien. De lager stort sett flotte nye varer av resirkulerte ting.

Dans på roser... sa...

Hei!

Så spennende....
Denne skinnjournalen frister veldig.
Og LittXtra, står for verdier som ligger mitt hjerte nært.
Redesign og hjelpearbeid for mennesker i fattigdom. Å skape bedrifter og arbeidsplasser for de som trenger det aller mest. En vei ut av fattigdommen. -Superbra arbeid!!!

Krysser fingre...
Kathrin.

Anonym sa...

Fantastisk lekker note-book, som vil passe akkurat til mine små prosjekter;-)
LittXtra driver ut fra prinsippet Hjelp til selvhjelp og samarbeider også med kooperativene der de har virksomheten sin.

Kari sa...

Littxtra er ett nytt bekjenskap for meg. Skal sette meg ned og titte nærmere på alle de flotte produktene. Vil gjerne være med i trekningen av de flotte journalene og vesken.

Littxtra har fokus på høy kvalitet, god design, miljø, rettferdig handel og ikke minst hjelp til selvhjelp! Mennesker i slum områder tjener penger gjennom kooperativer, som deler overskuddet med medlemmene. Kooperativene har opplæring, kvalitetskontroll, seminarer og kurs for medlemmene. Materialet de bruker er resirkulert.

Kari :-)
karisolen @ hotmail.com