fredag 31. juli 2009

Et par loppis funn fra København.

I "Strædet"lå det et par spennende antikk-butikker,og det var i en av de,jeg kom over dette lille søte vaskebrettet,hvor kosten fulgte med.Her blomstrer Mårbacka som dere ser,sønnen min har vært en god gartner mens vi har vært bortreist.
Et par håndklær med vakkert brodert monogram på ble det også.Har jo denne franske boken liggende,hvor det er oppskrifter på slike broderier..får se om jeg prøver meg på det utover høsten.

Takker for all respons og hyggelige mail jeg har fått av dere i forbindelse med mitt marked.Nå er det snart tømt...og Maliva har gjort et par gode kjøp på Finn.no idag.Så mens"Bono"er i nord og synger denne uka...har jeg hatt nok å gjøre med forandringer her i huset.

Pussig hvor mye energi og inspirasjon man kan få av å være på ferie noen dager.Nå gleder jeg meg som et barn til å overraske han når han kommer hjem.For jeg har jo ikke brukt penger,bare det jeg har tjent på markedet,en god nok unnskyldning det synes jeg....smil!
God fredagskveld til dere som gidder å titte innom:O)

Dette har vært gøy,salget har gått unna,derfor avslutter jeg med -50%ut dagen idag!

torsdag 30. juli 2009

Maliva`s bloggmarked åpent!

Har en aldri så liten opprydding her hjemme etter ferien.Derfor tenkte jeg kanskje dette kunne være av interesse for dere,før jeg legger det ut til videre salg.Bland annet selger jeg disse store Ostindia suppetallerken fra Rørstrand til kun kr 100,-pr.stk.(ubrukt).Vinstativet kr.40,-

Så er det en gammel sil og mugge m/hank fra Høyang.De sorte mocca-koppene kommer fra Norsk-flint/Egersund-selges samlet til kun kr 100,-
Vakkert sausnebb 150,-og fat til 40,-

Her kjenner dere sikkert igjen en gammel vegghylle jeg har vist tidligere,og en gammel sukker krukke til å henge opp på veggen.
Til dere som elsker "latte", god melkeskummer til 30,-

Ellers litt småtterier.De glassene i kurv,kommer fra Bruka.Fint både til tannbørsten,eller som drikkeglass til 20,-pr.stk.Madonna bilde kr.75,-
Kaffekrukke m/tett lokk i tre kr 20,-,og spaghetti krukke i samme serie 30,-totalt 50,-for settet. Det må være billig,eller?
Pga.plassmangel selger jeg også denne gamle skolestolen fra Sverige,og et veldig gammelt vaskebrettet i zink.Brune apotek krukker 30,-pr.stk.
Skal også selge dette gamle klaffbordet i heltre,som er malt i hvit høyglans.Trenger nok litt ekstra oppussing.Veldig praktisk spisebord...når det er slått ut på begge sider,måler det 150cm,og bredden er 88cm. Pris 800,-
...og sist men ikke minst,selger jeg dette vinduet/oppslags tavlen til høytsbydende over 300,-
Send mail til may-liss@maliva.no hvis det er noe du ønsker deg,frakten avtaler vi nærmere:O)

tirsdag 28. juli 2009

-80 tallets pasteller,Lotus-lykt og Green Tea er på plass.

Føler jeg har gått tilbake til 80-tallet med disse pastell fargene her.Men det er jo så sommerlig og vakkert.Den lille rosa vasen fra Lene Bjerre fikk jeg for 75,-kr av Anette.


..og lotus-lykten kom jeg over i en koselig liten butikk i Ystad til kr.30,flasken fant jeg på en bensinstasjon i København til kun 20,-


Mange vakre detaljer til litt over 100-lappen.Da er Maliva fornøyd..smil,og favoritt fatet mitt i sølv,fikk også en liten makeover.

Er en del ting jeg har kjøpt som skal monteres både i tak(vår trofaste elektriker er på ferie,så jeg må smøre meg med tålmodighet noen dager til) og på vegger..så det kan nok ta litt tid før jeg viser bilder av det..Men det kommer!

mandag 27. juli 2009

Har dere hørt om havfruen i København?

Føler meg som rene havfruen her jeg sitter,og nyter utsikten fra hotellrommet vårt.Hotel Marriott kan vi virkelig anbefale,fikk tips om dette hotellet av noen venner og vi kommer garantert tilbake hit. Disse sandalene kjøpte jeg ifjor og er fra Munthe plus Simonsen...nå var det salg i butikken deres og jeg fikk meg en lekker veske i semsket skinn og med nagler til.
Tok kun et bilde til av hotellet....ingen tvil om at det var gjennomført stil her.

Døtrene mine har fått shoppet det de ønsket seg,i Strøget.Mens jeg er super glad for tipsene jeg har fått om div.butikker som ligger i sidegatene til Strøget.Blandt annet Strædet...som krydde av spennende interiør og antikk-butikker.




(obs,det er ikke jeg som står der i turkise bukser altså,og heller ikke mannen min:O)
Bildet over,tok jeg i en butikk som heter Kirk.Har begynt å tenke litt mer på svarte detaljer i loftstuen hjemme,men først skal gulv,vegger og tak males hvitt.Pussig at hver gang jeg er på ferie,ser jeg fram til å komme hjem og forandre litt i huset.Er det flere enn meg som gjør det?

Spørs om vi får plass til alt i bilen,for flere poser skal inn.Enden på visa var at jeg atter engang måtte sitte med knea under haka..pga.flere poser-esker måtte settes foran hos meg.Men hva gjør man ikke når man har fått så utrolig mye fint for en billig penge:O)Nå gleder jeg meg til å komme hjem til eldste mann som har passet på huset,og skal nyte de siste ukene med han boende hjemme.Uff,rart å tenke på at han skal flytte fra oss...men det blir ikke lange avstanden til Oslo da,heldigvis.

lørdag 25. juli 2009

Farvel til det fredfulle Ystad,nå venter shopping og Tivoli i København!

Hei igjen,så gøy at så mange har meldt seg på konkurransen min nå midt i fellesferien.Nå har vi avsluttet vår deilige ferie i Ystad,og dratt videre til København.Her er det blå himmel og imorgen er det meldt skyfri himmel...jippee..
Før jeg viser bilder fra København...må jeg bare ta en siste farvel med det vakre Østerlen....Fra koselige cafeer vi besøkte............til "smørgåstårta"og rosèvin på terrassen vår.Om det ble noen loppisturer på meg midt i dette eldoradoet av loppiser på hvert hjørne,må jeg si at jeg knapt var innom noen.Fikk jo så super rabatt både hos Anettes butikk og andre som hadde "rea",så jeg er mer enn nok fornøyd med mine innkjøp.
Før vi dro avgårde idag....våknet vi opp her i vår leil.til høyre,av full trafikk utenfor.Da hadde Anette og mannen lagersalg her på gården,og gjett om jeg fikk trykt inn enda litt mer i bilen...
Her har vi vertskapet vårt,tusen takk for oss,og en helaften i deres vakre hjem.dån for en drøm av et hus.Det fristet meg å ta noen bilder,men jeg lot det være...har vel aldri vært i et så vakkert hjem noen gang....takk for deres generøsitet..håper vi sees igjen.

Avslutter med siste duft av Provence her vi besøkte Urtegården like utenfor Ystad....

Som sagt nå har vi landet her i København...og nå er det mine døtre som skal slå seg løs når det gjelder shopping....og "Bono" er fornøyd bare han får kjøpt seg et par filmer,go`musikk og et par kule bukser....enkle disse mennene våre da:O)

torsdag 23. juli 2009

Premien er fra Lene Bjerre...og konkurransen fortsetter.

Etter å vært på besøk i den flotte butikken til Anette-Boudoir...var hun så generøs å sponse en gave i premie til min konkurranse.Det er dette vakre bokmerke fra Lene Bjerre til en pris av kr 275,-.Jeg la nok lista litt for høyt for konkurransen sist..ikke lett for dere å gjette hvor jeg dro på ferie..Men nå har dere alle mulighet til å være med i trekningen av denne flotte premien.

Dere trenger kun å legge igjen en kommentar,men også hyggelig hvis dere vil registrere dere som følgere av min blogg.Til alle dere som ikke har egen blogg..er også dere hjertlig velkommen til å delta.Trekningen er 14.aug....
Ferietid er lesetid for meg.Ofte har jeg flere bøker på gang...noen tyngre og noen letter bøker som denne romanen av Danielle Steel som jeg sitter her og leser på terrassen,mens de andre fortsatt sover..
Hm..fikk lyst på et slikt bokmerke jeg også.Er det ikke vakkert?Det kan som sagt bli ditt....

Lykke til!

tirsdag 21. juli 2009

Flere bilder fra leil.vi leier her i Sveriges Provence!

Må bare vise dere flere bilder fra leiligheten vi leier hos ludvigsdal.
Her har vi rommet hvor jentene bor....

Gangen i 2.etg.hvor begge soverommene ligger......Nå har jeg lyst til å male alle tak og gulv hjemme hos oss også..Er jo bare så lekkert.
Utrolige mange vakre detaljer...se bare på dette vinduet.Rart å tenke på at dette har vært et grisefjøs tidligere.

Tror dere vi koser oss her eller?Aldri sovet i Gant-sengetøy tidligere..men nå står det høyt på ønskelisten....Pussig at vi skal være så opptatt av gode senger...sengetøyet har jo også mye å si...et hint til "Bono"som jeg ikke tør nevne prisen til engang.

De fleste møblene,tekstilene,og tingene selger Anette i sin butikk Boudoir i sentrum av Ystad.Som forøvrig er en super koselig by ved havet.
Tror dere ikke jeg har falt pladask for denne lampen...lagd av en svensk designer.Blir jo inspirert til å lage noe lignende jeg da så klart...men skulle gjerne hatt med meg denne hjem i kofferten.
Disse lekre stolene her,er det plass til 2 personer i...vil ha,vil ha...
Ja slik bor vi altså her nede,flere bilder fra butikker,loppiser osv.kommer.

søndag 19. juli 2009

Sveriges Provence!

Sikkert ikke så lett å gjette på hvor vi skulle reise på ferie..Da det ikke ble Frankrike denne sommeren,fristet det med å besøke Sveriges Provence...og her har vi landet mitt i et vakkert landskap...i en av ferieleilighetene hos ludvigsdal.

Wow...for en lekker innredet leil.som ventet oss...Får lyst til å kjøpe med oss alle møblene og stæsjet med hjem.Legger ut flere bilder senere....så dere skjønner sikkert at Maliva er på rett plass...hi-hi.Håper dere har det fint der dere er,blir lite besøk fra meg disse dagene..men stikker nok hue innom skal du se:O)

torsdag 16. juli 2009

Peiskos hos gode venner!

Disse ukene har vært travle for "Bono",som har hatt den ene sang jobben etter den andre,og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kjørt han tur/retur til flyplassen de siste ukene.

Derfor er det ekstra godt når vi er sammen,og bli bedt bort til gode venner.I kveld har vi innviet de nye hagemøblene og utestuen deres.Hvor det ble servert nydelig grillmat,god drikke og masse godis....Falt pladask for utepeisen fra Weber jeg så klart,så nå står den høyt på ønskelista her hjemme.Fikk lov til å ta et "anonymt" bilde av det flotte vertskapet....tusen takk for en heildundranes aften kjære venner:O)
Nå venter senga,pussig nok skal jeg opp om 5 timer å kjøre mannen til flyplassen igjen.Men da er han borte bare et døgn...så reiser vi på ferie...juhuu.Følg med i morgen,da legger jeg ut en liten gjette konkurranse før vi reiser.

søndag 12. juli 2009

Taklampe fra min hønsenettingproduksjon!

Ja så lenge sola uteblir fortsatt,så er det bare å sette igang med mine lamper igjen.Her er den siste taklampen på plass i gangen vår.Som dere ser har jeg brukt både blonder,perler og prismer.Ekstra søtt er det å sette små rosa roser innimellom,men nå tok jeg bare å pyntet med noen "Hjerter på snor"så lenge.
Go`søndag til dere alle..nå skal jeg bake kanelsnurrer får jeg beskjed om her...(fra yngste datteren)Blir litt mer spising i detta været her dessverre,men så er det jo ferie da:O)Er det sånn hos dere også???

lørdag 11. juli 2009

Sommerens overraskelse fra Syd-Frankrike!

Tenk at jeg har fått kontakt med ei jeg ikke har sett på over 30 år...som er datteren til en venninne av min mor....Ikke viste jeg at hun også gikk og drømte om Frankrike i disse årene.Men som nå har handlet på sine drømmer.Dvs. flyttet til Syd-Frankrike med familien og pusset opp et gammel herskapshus,som de nå driver som gjestehus m/overnatting og servering.

Jeg er så heldig som skal treffe henne da hun kommer på besøk i Fr.stad i slutten av juli,og jeg gleder meg som et barn til å høre hennes historie.Hvis det er greit for henne,vil jeg skrive mer om dette treffet når jeg er tilbake fra ferien. Dere som har lest profilen min,skjønner jo at jeg også går med en drøm om dette..så dette var litt av en overraskelse.
Ta gjerne en titt innom http://www.le-tournesol.net/ for mer info.