søndag 29. mars 2015

Takknemlig gjest i et vakkert og inspirerende hjem!

Fra reisebrev til inspirerende interiørbilder fra et vakkert hjem i Fredrikstad. Her er jeg gjest hos min skjønne venninne/kollega Elin. Mange kjenner nok Elin fra Galleri Mimosa som hun drev i Gamlebyen for noen år siden.

For Elin er det viktig at hjemmet er et sted du trives, et fristed du kan komme hjem til fylt med minner fra reiser, familie og venner.
Ute ligger snøen mens rundt spisebordet holdt vi oss varme både med den ene smaksopplevelsen etter den andre, og masse latter og hygge.

Mens Elin foretrekker Italia, var faktisk maten inspirert fra Frankrike. Alt var hjemmelagd og superlativene lot ikke vente på seg. Fantastisk nydelig og smakfullt måltid Elin!
En smugtitt inn på soverommet, men hit og ikke lengere hi-hi.

Jeg falt også pladask for detaljene på kontoret hennes. Som Elin sier; miks stiler, vær deg selv, ikke bruk det som et statussymbol....jeg er så enig.

Elin fortsetter med følgende; det er ikke så nøye hva andre synes hvis det funker for deg. Lytt til bygningen og visualiser hvordan din hverdag er før du plasserer ting.
Jeg er fortsatt "høy" etter masse herlig inspirasjon, smaksopplevelser, dype samtaler og latter. Ettersom jeg fortsatt ikke har fått overtalt Elin til å starte å blogge, kan dere følge henne på instagram @elinagellein. Da står påsken for døren, og jeg har allerede startet den med flere sosiale sammenkomster. Men snart skal "reisekofferten" pakkes igjen, og neste innlegg kommer nok dra den lille utflukten;o). GOD PÅSKE!

6 kommentarer:

Elin sa...

Blir nesten litt rørt over så mange fine ord. Jeg er bare meg og mitt hjem likeså. Det var en absolutt glede å ha deg som gjest og jeg håper det i fremtiden vil bli mange gode stunder og masse god mat om det så er på piknikk I gamlebyen eller hjemme hos hverandre. Gleder meg allerede. Umåtelig glad I deg kjæreste May-liss...Takk igjen for mange fine ord

Maliva`s verden sa...

Bare hyggelig min venn...det er slike som deg som må mer frem i lyset og bli oppdaget. Dine talenter er mange og du er unik. Ja nå gleder jeg meg til fortsettelsen...Glad i deg også. Klemz

Katta sa...

Så fint och mysigt hem!! Love it! Kram

Bente sa...

Så hyggelig du skriver om Elin, May-Liss. Hun er virkelig en unik person. Glad du ser det og deler det med andre. Elin fortjener det.

H. sa...

Så hyggelig besøk - og hos fineste Elin, som jeg også er så heldig å ha møtt, og som du sikkert vet, også fått hjelp til fotografering av Villa'v vår.

Ja, dette må da kalles ett HJEM og ikke "utstillingshjem" uten personlighet....
Gjenspeil nok Elin, tror jeg - og som nevnt til deg, burde da vært i ett eller annet interiørblad, her er det mye inspirasjon å hente og ikke minst morsomme og kreative ideer :)

God påske fine Mayliss, morsomt å tenke på at du har vært hos Elin og vi jobbet sammen lørdager på Bonita, men det var jo hundre år siden...hehehe

Klem fra Helen

Maliva`s verden sa...

Ja det er pussig hvordan våre veier møttes Bente og Helen. Vi snakket faktisk om dette da jeg var hos Elin. Kan tro vi koste oss...i et koselig og personlig HJEM. Det er slike hjem som bør publiseres i Interiørmagasiner. Inspirasjon i hver krok. God Påske til dere begge ;o) Klem fra meg