søndag 29. juni 2014

Smaker fra Provence på mitt kjøkken.

Shopping er GØY! Men det bør ikke bare være av klær, sko, kosmetikk og interiør. Jeg kjøper også litt go`saker med meg hjem til Norge, og som klart var med på noen xtra kilo overvekt (som vanlig;o). Det er ikke ofte jeg kjøper med meg pappvin, men denne gangen ville jeg ha med meg favoritten min også. En ny fjøl i eik har også fått plass i samlingen min. I tillegg til dette ble det 1 kg. couscous m/urter og mynte, og oliven i flere varianter, samt gode oster. Kanskje du også fikk noen tips om hva du skal kjøpe med deg hjem fra ferie? Bon appetit!

3 kommentarer:

Camilla Åkre sa...

Bildene dine er så alltid så delicate:) Vinen er det den jeg falt for da vi besøkte dere I Frankrike??? Jeg husker ikke hva den heter... Minuty husker jeg den og var fantastisk, men jeg vil spørre etter den andre og her I Norge om de kan skaffe den, men har jo hukommelse som en gullfisk..:p Goe kveld, goe sommerklem fra meg til deg:)

Ann-Mari - sa...

Supert innlegg!
Jeg går ALLTID i matbutikker når jeg er på ferie. Det er de kjekkeste tingene å komme hjem med. Krydder og urter fra Frankrike er jo bare så kjekt. Fra Marokko tok jeg med mye oliven- og araganolje, og det er blitt flittig brukt. Prisen er jo av en annen verden, så selv om det blir overvekt, kommer en i pluss likevel :)

Tips: Har du sjekket om polet kan bestille vinen for deg? Tror de kan fikse deg meste, og at de nesten har plikt til det, statlig som de er :)

Anonym sa...

Åh så gott det ser ut! Så klart att man ska ta med godsaker hem från ett land som Frankrike, de har ju så mycket gott :)