søndag 22. juni 2014

På gjensyn Golf de Saint-Tropez.

Da er "ferien" over for denne gang, og jeg er tilbake i Norge igjen. Dagene gikk så altfor fort, men jeg fikk heldigvis rukket mye. For meg er det som å komme "hjem" når jeg er der nede. Sånn er det bare. Men samtidig kan jeg si borte bra, men akkurat nå er hjemme her i Norge best;o)

De første dagene ble så klart litt hektiske med jobb og sosiale tilstelninger. Men jeg fikk også noen late dager i solsengen, shopping og restaurantbesøk.

Xtra hyggelig var det å få selskap av Hilde, som jeg faktisk har blitt godt kjent med etter at hun m/familien har leid ferieboliger via meg. Ingen tvil om at hun også elsker dette området av Frankrike.

Et bilde av meg fikk hun også overtalt meg til å ta, og kjolen jeg har på meg her er fra Hale Bob og kjøpt hos Ce-Ci i Fredrikstad. Da var mine reisebrev fra Golf de Saint-Tropez over for denne gang, men jeg har allerede planlagt neste tur ned dit. Nå venter mye jobbing for min del, ved siden av at jeg skal få med meg mye spennende som skjer her i Fr.stad. Neste helg er det allerede Glommafestivalen og 12-15 juli er det "The tall ships races". Innimellom disse helgene blir det også en aldri så liten "Ut i det blå tur" med eldste sønnen og "svigerdatter", det blir xtra kos;o) Da ønsker jeg dere alle en fortsatt fin sommer!

2 kommentarer:

Hverdagsliv det gode liv sa...

Tusen takk for flotte lesebrev! Kjenner forventningene og den gode ferie følelsen kommer snikende :o) Om ikke lenge drar vi til Cavalaire Sur mer for tre uker, og jeg er alltid på utkikk etter gode opplevelser i området :o) God natt til deg! klem fra Nina

H. sa...

Alltid moro å se dine "reiseinnlegg" - håper også du vil vise oss litt fra sommer i gamlelandet ?

Fine byen, Fredrikstad vettu :o)

God sommer, håper solen skinner og du opplever mange fine nye, sommer minner :)