mandag 16. juni 2014

Le Bistrot de Louis kan virkelig anbefales!

Etter tips fra mine franske venner måtte jeg ta med min venninne på en ny spennende restaurant her i Ste.Maxime i går kveld. Det hele startet med et glass Möet mens vi leste oss gjennom den fristende meny`en.

Vi gjør som "turistene" flest, setter oss ute. Mens lokalbefolkningen foretrekker å sitte her inne, hvor det også ble fylt opp i løpet av kvelden. Mens Sylvain ønsker deg hjertelig velkommen, og sørger for topp service, jobber Franck hardt på kjøkkenet hvor han tilbereder sine hemmelige oppskrifter. Det er en blanding av lokale tradisjoner og spesialiteter fra Middelhavet, alt akkompagnert av et nøye utvalg av viner som gjenspeiler dette mangfold av mat.

Vi for vår del kan virkelig anbefale en 3-retters meny til kun 22 euro. Her var det også litt å velge mellom, så jeg valgte en chevre-salat som forrett, mens min venninne spiste nydelig fiskesuppe.
Til maten fikk vi helt klart rett vin, en lokal hvitvin fra Saint Victorin.

Hovedretten min ble så klart fisken "Dorade" med en smakfull ratatouille til. Legg også merke til "vår sitronpresse" som er velkjent for min del. Prikken over i`en er når jeg får en kvast med rosmarin, som jeg drysser over det hele. Yummi! (Til de av dere som fortsatt ikke har fått kjøpt dere slike sitronpresser, er de å finne hos Fransk-Design.no)

Det hele avsluttet med en forfriskende dessert som bestod av jordbær, og sorbet med sabayon-krem på toppen. At vi ble mette er helt klart, og vi er begge enig om at dette skårer høyt til en så god pris. Men viktig skal man hit, må man bestille bord. Så derfor legger jeg også ved link til nettsiden deres her; lomarestaurant.com. I dag våknet vi til nok en vakker dag, og den skal først nytes i hver vår solseng. Forts.følger....

4 kommentarer:

H. sa...

Ja, dette må vel kalles ett deilig herremåltid !!

Ikke rart dere hygget dere der :)

Bente sa...

Ser så deilig ut May-Liss. Nyt de fine dagene i Ste Maxime. Det er helt nydelig hjemme også. Nå må det bare holde hele sommer'n.

Anonym sa...

Ser deilig ut. Restauranten kommer til å få et besøk av oss😊

Klem Cathrine

Anonym sa...

Vi spiste på denne restauranten i går. Den kan virkelig anbefales!!! Nydelig mat og til en svært akseptabel pris. For de som kommer til ste maxime, spis på denne restauranten. GeT