fredag 3. januar 2014

Welcome 2014!

Hei alle sammen! Først vil jeg takke for alle skjønne tilbakemeldinger på mitt forrige blogginnlegg. Nå møter jeg 2014 med forventning og velger å håpe på flere gode overraskelser.

Julen er pakket ned og da er det godt å pynte opp med friske urter her på kjøkkenet. Hvitløkene som dere har sett på bloggen gjennom flere år holder seg opptil et halvt år. Jeg synes de smaker mye bedre enn hvitløken dere kjøper i grønnsaksdisken her i Norge. Dagens tips; altså verdt å kjøpe med seg hjem fra ferie!


Under salongbordet er et nytt ullteppe kommet på plass, og det passer så fint inn her synes jeg. Tulipaner er jo også tingen å kjøpe når man ønsker å skape litt vårstemning inne.
Det samme gjelder grønne planter. Jeg merker at jeg er mer opptatt av grønneplanter nå enn før jeg flyttet til Frankrike. Der var det så frodig og grønt gjennom hele året. Juleduften er nå byttet ut med duften av grønnsåpe, og jeg er klar for 2014 jeg dere;o) GOD HELG!

3 kommentarer:

Gry sa...

Kjære venn, riktig godt nytt år til deg og dine! Nå har jeg sittet og lest de siste innleggene dine og kjenner at jeg blir så glad på deres vegne. At dere fulgte drømmen og fikk oppleve denne tiden, styrket samholdet i familen og gjennomført det som så mange bare drømmer om. Det sier mye om dere som mennesker, at dere evner å ta slike grep, og selv aktivt sørget for at tiden i Frankrike ble så flott som den ble. Og så er det jo helt fantastisk at du har delt alt dette gode med oss her hjemme og verden over. Det gjør at andre får troen på at det faktisk går an å gjøre drøm til virkelighet. Takk igjen! Trist med sykdom i familien, håper det går bra.

Du/dere har gjort det så lekkert i deres nye hjem, skulle tro at dere fortsatt var i Frankrike, du evner å skape den samme stemningen i ditt nye hjem ser det ut til! :) Liker stilen din SÅ godt!

Vi har julen ennå, men i morgen går den ut og det skal bli godt det også. Deilig at det ble en myk start med kun to arbeidsdager og så helg igjen, det var akkurat passe ;) Nyt helgen, måtte det nye året bli både magisk og flott! Koselig om vi kunne få til et treff ja :) Take care! Klem Gry

H. sa...

God helg til deg og :)

Idag har jeg vært på interiør titting her i Italia, skal bytte ut en spisestue på Villa'n vår....
valgets kvaler....

Unknown sa...

Lukten av grønnsåpe er helt herlig :)

Ønsker deg en fin uke og fin start på det nye året

Klem Monica