torsdag 23. januar 2014

TRAVEL BLOG AWARDS 2013, og jeg er nominert!!!

I går kveld var det kåring av Vixen Blog Awards. I dag våknet jeg opp til en hyggelig beskjed om at jeg er nominert hos Travel Blog Awards 2013/Supersaver.no, under kategorien Bo & Leve i Utlandet. Det er jo helt fantastisk, og et tegn på at mange har satt pris på mine reisebrev.

For meg har bloggen vært som en kjær dagbok, hvor jeg har lagret bilder, opplevelser og minner fra; "Det gode liv i Frankrike". Jeg må nok innrømme at jeg ofte har hatt mine lesere i bakhodet når jeg har vært ute på mine utflukter. Da har det vært viktig for meg å ta bilder som kan både være talende, inspirerende og fristende. Det har bl.a gått på bekostning av at maten ofte har blitt kald innen jeg får spist, pga.bilder jeg må ta. Det har også vært mye venting for familien/vennene mine, fordi jeg finner stadig motiv jeg må ta bilde av. Men leserne mine har også fått tatt del av vår hverdag og erfaringer med å være fremmed i ett annet land. Gjennom bloggen har også mange oppdaget "mitt område", men også blitt bedre kjent med andre perler som er verdt å besøke i Frankrike. BLOGG ER GØY!

Så til dere som har fulgt bloggen min; STEM A ;o) Det kan du enkelt gjøre ved å klikke deg inn HER!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nå har jeg stemt å deg ! Lykke til du flinke May L<3
Du har gitt så mange lyst til å reise , finne steder som man vil komme tilbake til. Jeg håper at du får mange stemmer på din blogg. Du frister til å oppdage det ukjente . Du inspirerer til mat og vennskap! Tusen takk for at du er deg, og for at jeg kom din vei<3.
Stor klem fra Cathrine E

Furulunden sa...

Så gøy!! Har stemt på deg jeg nå!! Mette i Furulunden

Marit sa...

Nå har jeg stemt! Lykke til :-) Jeg er helt enig med anonym. Du inspirerer!
Klem fra marit

Marit sa...

Nå har jeg stemt! Lykke til :-) Jeg er helt enig med anonym. Du inspirerer!
Klem fra marit

Katta sa...

Så himla roligt vännen!! Självklart har jag varit in och röstat på dej, god kväll och varm kram Katarina

Unknown sa...

Done <3

Anonym sa...

Har selvfølgelig stemt på deg!
Ann Kristin

Gry sa...

GRATULERER kjære venn!!! WOW, SÅ utrolig bra og SÅ vel fortjent!! Dine reisebrev er nydelige og som jeg har sagt før, du får oss som leser det til å føle både på steming og atmosfære. Som å være der å oppleve det selv, akkurat slik en drøm kan føles så virkelig noen ganger :) Feelgood!! Masse lykke til snuppa! :)

Ellers snør vi snart inne her... hi hi... Men, det er vakkert da, og nå er det deilig å se at dagene stadig blir lysere. Ønsker deg en deilig helg, kos deg :) Stor klem

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Godt skrevet :) ha en fin helg

Unknown sa...

Da er det gjort- masse lykke til :)

Ønsker deg en nydelig uke

Nyt dagen klem Monica

Maliva`s verden sa...

Tusen, tusen takk for gode ord og stemmer kjære dere. Dere er BEST!
Maliva