torsdag 16. januar 2014

FERIEPLANER? Da bør du bli bedre kjent med Provacances.

HEI! Først vil jeg takke for alle positive tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg. Så tilbake til min hverdag, som har vært utrolig hektisk. De siste ukene har jeg opplevd overraskende stor respons på forespørsler om utleie i Frankrike. At så mange finner veien til bloggen min synes jeg er utrolig hyggelig. Det er i den anledning jeg igjen vil presentere min samarbeidspartner danske Provacances.

Provacances; Er den største leverandøren av poolvillaer i Frankrike på det skandinaviske marked. I tillegg tilbyr de et stort utvalg av leiligheter og residenser både i Frankrike, Italia og Spania.

Etter selv å ha vært i bransjen de siste årene, vet jeg at feriegjestene har forskjellige behov og ønsker. Noe som går igjen er så klart avstand til strender, svømmebasseng etc., men for mange er også interiøret viktig. 

Provacances har et stort utvalg til alle behov og ønsker. Så når jeg skulle plukke ut bilder til denne reportasjen, falt valget på denne vakre villaen i enkel nordisk/fransk stil. Villaen ligger i nærheten av Vence, og har panoramautsikt til Middelhavet og området ellers. Avstanden til Nice/fly er ca. 20 min. med bil.

Villaen ligger på en stor og vakker beplantet eiendom på 2500 m2, og med oppvarmet svømmebasseng på 8 x 5 m. Her er det flere terrasser med sittegrupper, solsenger og lukket parkering for 3 biler.

Villaen på 200 m2 er fordelt på 2 etg., og har 4 soverom med totalt 8 sengeplasser, 4 bad, kjøkken, stue/spisestue. I tillegg er det godt velutstyrt med alt man måtte trenge når man skal bo godt! For mer info om denne utvalgte villaen, har den ref.nr 06.266.

Så går du med ferieplaner vil jeg anbefale deg å besøke nettsiden til Provacances. Der finner du et godt utvalg av  flotte residenser å velge mellom. Klikk HER! Lykke til med ferieplanene!

3 kommentarer:

Alfa sa...

Ser nydelig ut.. Må nok ta oss en sommertur til Frankriket ja:))
Klem Alfa

H. sa...

Lekkert dette her, ja !
Tro hva de tar for en uke i høysesong?

Sommerferien blir nok i Italia, i år også..... muligens en tur til Sardina, tiden vil vise :O)

Ingun sa...

Ja takk . Veldig fint♥