tirsdag 21. januar 2014

Instagram og litt oppdatering!

Nå er det stille dager i Ste.Maxime, men de begynner så smått å forberede seg til turistenes ankomst. Jeg for min del synes det er utrolig gøy å høre at så mange velger nettopp dette området som feriested i år. Ekstra hyggelig er det at flere av fjorårets feriegjester kommer tilbake i år. Velkommen skal dere være alle sammen!

Jeg lever på minnene via bildene jeg legger ut på Instagram. Etter at jeg ble overtalt til å registrere meg der, har responsen vært overveldende. Så tusen takk til alle følgere. Jeg har også fått nye spennende kontakter med flere som har bosatt seg i Frankrike, mer om det får vi ta seinere.

Men jeg klarer å nyte dagene her i vakre Norge også, selvom kroppen min skriker etter varmere klima. Så på Instagram legger jeg også ut bilder fra min hverdag her jeg bor. Men nå er det heldigvis ikke mange ukene til jeg kommer med rykende ferske bilder og reisebrev fra Frankrike igjen. Det blir så klart her på bloggen, men også å finne på @malivasverden (insta). Åh som jeg gleder meg til å reise tilbake til "folket mitt", og for ikke å glemme varmen. Men enn så lenge er det viktig å gripe nuet....så takk for alle som titter innom meg både her og der. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

H. sa...

Ja, du instagram har virkelig tatt av ! Mange som er såååå flinke.

Følger deg der og jeg, vettu :)

Nyt fine Norgesdager, skal hjem slutten av måneden, kun for 2 uker, og gleder meg til det !

Bente sa...

Hei May-Liss, følger med deg både her og der jeg også. Og så sees vi jo også nå. Ikke rart du gleder deg til å reise tilbake til varmen. Kroppen min skriker også etter varmere vær, men jeg er så glad i Norge og vinteren jeg da. Har bestilt nye billetter til Italia da, men det blir ikke før september. Sommeren blir vel på vakre Hvaler.

Unknown sa...

Skjønner godt at du gleder deg og kroppen min også roper etter varme :)

Klemmer fra Monica