fredag 10. januar 2014

På hyttebesøk hos en kunstner i familien.

Da har jeg gleden av å ta dere med på hyttebesøk til kusinen min Liv Andersen, som er en anerkjent kunstner. 

Vi kan starte i den koselige kjellerstuen henne. Her er det en salig blanding av designmøbler, Ikea og selvlagde møbler. Maleriet på veggen er et av mange bilder hun har malt.

Jeg skjønner godt at hun er kjent for sine vakre akrylbilder, og jeg falt så klart pladask for dette bilde som går i gråtoner, brunt og lilla. Ellers har bildene hennes vært på mange utstillinger gjennom årene, samt i flere populære interiørbutikker.

En ting er at hun er kjent for sin vakre kunst og interiørsmak, men den perfekte vertinne er hun også. Her forbereder hun en nydelig club-sandwich til oss 4 venninnene. Det var bare helt nydelig å ta en hel dag her ute ved sjøen.

Så ingen tvil om at stemningen var på topp rundt dette bordet, og ikke minst inspirasjonen. Her var hytta full av vakre detaljer.

Maleriet her i spisestuen har hun også malt. Her får dere også tips om hvordan man kan samle bildene istede for å henge de på veggen. Lekkert ikke sant?


At jeg følte meg hjemme her, er det ikke noe tvil om. Derfor synes jeg det var xtra hyggelig av henne at jeg fikk lov til å ta bilder som jeg kunne dele med dere også.

Kjenner jeg dere rett, tror jeg det er flere av dere som kunne tenke dere å se litt nærmere på bildene hennes. Da kan jeg anbefale dere å ta kontakt med henne via mail; livandersen1@gmail.com

Jeg skulle gjerne ha overnattet på dette soverommet. Men jeg er takknemlig for å oppleve slike stunder/dager midt i vår travle hverdag.
Så takk for meg flinke Liv, du fortjener å bli oppdaget av flere! 

9 kommentarer:

Furulunden sa...

Kjempefint!! Likte maleriene godt også. Hyggelig treff kunne jeg fornemme også!! Mette i Furulunden

Bente sa...

Så fint du presenterer Liv. Jeg har endelig fått et maleri av henne og er kjempefornøyd. Fikk aldri kjøpt med da hun hadde utstilling hos Elin i Galleri Mimosa, og angret veldig på det.

Bente sa...

Så fint du presenterer Liv. Jeg har endelig fått et maleri av henne og er kjempefornøyd. Fikk aldri kjøpt med da hun hadde utstilling hos Elin i Galleri Mimosa, og angret veldig på det.

H. sa...

Takk for at du tok "oss" med, dette bar moro å se !

God helg :)

Unknown sa...

Helt nydelig lekkert :) Og så god mat og herlig vertinne :)

Nyt helgen klem Monica

Landcharm sa...

Hei!
Så hyggelig å se bilder av Livs hytte. Den var helt fantastisk! Det samme er bildene hennes!

Anonym sa...

Så koselig det ser ut der, og så flott at dere kan kose dere i så nydelige omgivelser. Så veldig flotte bilder din kusine lager. Hm.. Dette hadde vært flott å hatt på veggen:)).

Klem fra Cathrine

Anonym sa...

Her kunne jeg flyttet rett inn. Noe så lekkert. God søndag!
Klem fra Marianne

Vibeke / Mammas Hus sa...

Lekkert!!! :D

Og det franske huset du viste var nydelig. ♥ Vi drar til Spania i sommer også, besøker min far. Det blir godt med slik varme på kroppen før den norske sommeren, som vi håper blir like god som i fjor. ;)

Ha en flott søndag!