torsdag 15. november 2012

Vår nye språkskole.

Jeg har helt glemt å fortelle at vi byttet språkskole i september. Selvom vi likte oss godt hos Anne i Draguignan, synes vi avstanden ble litt i det lengste laget.

Derfor var gleden stor da Nathalie som driver et B&B jeg har skrevet om tidligere, tilbød seg å ta fransk-timer med oss. Hun er fransk men veldig god i engelsk, så det gjør jo saken litt lettere for oss. Xtra hyggelig er det med den gode kontakten vi har fått, og vi møtes også utenom skoletiden.
Hver uke blir vi ønsket velkommen av bikkja hennes. Den åpner døra for oss og følger oss inn til skolebenken. Men ettersom det fortsatt er så varmt i været, foretrekker vi å sitte ute. Vi har nok fått en god venn her også, for den legger seg alltid ned ved siden av oss og følger med;o)

Mitt i dette vakre landskapet vi sitter, får vi også besøk av en flokk geiter som beiter nede ved vinrankene. Bedre klasserom enn dette kunne vi vel ikke fått.....og inspirasjonen er på topp!
Vil du starte dagen med frokost her i disse vakre omgivelsene, anbefaler jeg deg å ta en nærmere titt på innlegget HER! Eller du kan klikke deg inn på annonsen Chambres d`hôtes Les Figuiers. Spørs om jeg må ta med meg leksene på stranda i dag...for sola må jo bare nytes. BON WEEK-END!

6 kommentarer:

Bente sa...

Å du nyter selv om det er i " klasserommet" du. Din drøm må virkelig ha gått i oppfyllelse. Strandtur i november høres nydelig ut.
Solen skinner over Kråkerøy idag også, jeg ser øya fra mine stuevinduer over vesterelva. Klar himmel er det også og torsdag er min fridag. Jeg har dessverre ingen bil ellers hadde det blit en tur ut mot Hankø og videre inn i skogen.
Det hadde jeg ønsket idag. Nå er husetstøvfritt og jeg må ut på en eller annen tur.
Nytdagen på stranden!

Bente

Hege Morris sa...

Ser bare fantastisk ut!
Håper det går fremover ikke lett..
klem Hege x

Mor Inger`s hus sa...

Så godt du har det.
Tenkt å kunne nyte sommerdager ute i november.

Klem Inger

Anonym sa...

For et "klasserom" må jo bare være en drøm:)
Her kan man nok lett ta til seg lærdom i disse vakre omgivelser:)
Bare å nyte:)
Klem Merete

H. sa...

Ca va - ca va bien !

Så flink du er som ivrer i vei med dine franske timer :)

Dessverre er ikke jeg like flink med min italiensk, den blir alltid så opphakket, frem og tilbake til Norge osv...

Skal si dere har mye fint vær !!

Fått rapporter fra Italia, at der har det regnet såååå mye at det var vært problemer med veier og da særlig utpå landet, og selvsagt Venezia svømmer over av vann, men vistnok ennå mer enn vanlig :(

LIVING sa...

Så herlig dere har det altså! Ahh, misunnelig!

Jeg tror det kommer til å bli ny Skeidar-butikk i Fredrikstad. Men de får etter hvert noen InHouse-varer der da.

Vi blogges :)

Stine