mandag 12. november 2012

Planer om ferie i Frankrike 2013, da bør du ta en titt på dette!

Ettersom mange av mine trofaste lesere her på bloggen er opptatt av interiør, har jeg denne gang valgt ut interiørbilder fra en lekker villa like ved Bandol som er til utleie.

Min danske samarbeidspartner PROVACANCES er den største leverandøren av poolvillaer i Frankrike, på det skandinaviske marked. De har et godt utvalg av flotte villaer, leiligheter og residenser med god kvalitet, og hvor de ser viktigheten av å kjenne og pleie forholdet til hver enkelt eier. Direkte link til villaen bak disse bildene, finner dere HER!

Det er allerede mange som har tatt kontakt med meg og bestilt ferie for våren/sommeren 2013. Så skal man sikre seg go`bitene er det lurt å være tidlig ute.

Derfor har jeg gleden av å meddele dere at PROVACANCES kjører nå med EARLY BOOKING-TILBUD!

TILBUDET GJELDER FØLGENDE; HVIS DERE BOOKER EN VILLA I FRANKRIKE FOR 2013 FØR 31.12.12., KAN DERE SPARE 5 % PÅ DERES UTVALGTE BOLIGER!

TA EN TITT PÅ NETTSIDEN DERES OG DRØM DEG BORT. SÅ KAN KANSKJE NETTOPP DIN DRØM BLI TIL EN VIRKELIGHET I 2013. FOR MER INFO OG BESTILLING; TA KONTAKT MED LONE KIRK KORSGAARD (lone@provacances.dk). BENYTT GJERNE LINKEN TIL PROVACANCES SOM LIGGER ØVERST TIL HØYRE PÅ SIDEN MIN, ELLER GÅ INN HER!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmmm.... ja, dette så ut som en drøm:)
Hadde vært herlig med en sånn ferie:)
Men man får drømme seg bort i dine vakre bilder:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

HWIT BLOGG sa...

Så snyggt! Får överlägga med min man om semester i Frankrike nästa år!
Önskar dig en härlig vecka, sköt om dig!

Varm kram,
Titti

H. sa...

Herlig bohemsk dette her :)

Klart skal man få sin uke, MÅ man være tidlig ute, og min erfaring er ALLE skal jo kun ha ferien sin i fellesferien....

Lykke til !