onsdag 28. november 2012

Årets første "julebord".

Eller rettere sagt "julelunsj" hjemme hos vår skjønne franske venninne Nathalie. Hun har en drøm av et hus, hvor jeg stadig går på oppdagelsesferd og blir inspirert. Jeg har bl.a lagt min elsk på maleriet kjøpt i Paris, som henger over peisen.

Og til mannen min store begeistring fikk han også prøvd seg på flygelet. Klart det ble xtra stemning da han satte i gang, og det blir ikke siste gang han sitter her for å si det sånn...smil!

Forretten bestod av hjembakt butterdeigsnurrer med tomat og ost.

Hovedretten er typisk for denne årstiden, Blanquette de veau. (Kalvegryte)

Etterfulgt av chevrèsalat. Desserten bestod av marinerte pærer med varm sjokoladesaus og vaniljeis til. Wow så mette vi ble, men så skal det sies at lunsjen tok bort imot 4 timer også da;o)

Dette smakte fortreffelig, så godt jeg har sikret meg 3 nye oppskrifter. Kommer godt med når huset vårt fylles opp med forskjellige gjester utover i adventstiden. I kveld blir det også mye god mat i den internasjonale husgruppa vi går i. Da skal alle ha med seg forskjellige retter, som også kan bli spennende. Da får jeg sette i gang å lage Maliva`s paella. A bientôt!

4 kommentarer:

Miamor sa...

Elsker bildet over peisen!! Tres bon!! Skal på bursdagsfeiring til KW i hele helga!! Gratulerer med fredagen du også! Klem

Anonym sa...

Mmmmm... hørtes kjempe godt ut:)
Så koselig å ha en sånn Julelunsj:)
Bildet var kjempe fint:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

stallnilsen sa...

Skjønner godt dere blei mett av denne fine og deilige lunsjen.

Fine bilder.

Ha en fortsatt fin førjuls kos,

hilsen Lisbeth :O)

Janna sa...

Både interiør og mat så nydelig ut!
Ha en fin adventstid videre.
Mvh
Janna