lørdag 24. november 2012

Alltid spennende med pakke fra Norge i posten!

Før jeg legger ut flere bilder fra julemarkedet, må jeg bare titte innom å takke min søte bloggvenninne Elin bak bloggen Draumesidene.com, som sendte meg siste utgave av Vakre Hjem & Interiør.

Endelig var det stor reportasje fra hennes vakre hjem i et interiør magasin. Dette har jeg og mange andre ventet på, for Elin er helt unik i blogglandia. Det som karakteriserer Elin er at hun er så kreativ! Istede for å kjøpe alt hun ønsker seg, produserer hun selv masse vakre ting av funn hun har gjort ute i naturen eller av gammel plank etc.

Samtidig er hun opptatt av å forandre på ting og uttrykk i interiøret, som også gjør det xtra spennende å følge med på bloggen hennes. Jeg elsker disse bildene og stilen hennes. Så har du gått glipp av bloggen hennes, anbefaler jeg deg å ta en titt HER! Tror også du vil bli en stor "fan";o)
DA VIL JEG TIL SLUTT ØNSKE DERE ALLE EN FIN HELG, OG TENK I DAG ER DET AKKURAT 1 MND. TIL JULAFTEN!   HO-HO-HO!

5 kommentarer:

Katta sa...

Det sär ser riktigt spännande ut. Måste kika in både på bloggen hennes och köpa tidningen. Ha en bra lördag, kram Katta

Turid sa...

Herlig -takk for titten ! Stod med bladet i hånden i går, men lot være å kjøpe det- i dag er det for sent , er laaaangt unna en butikkk , som selger blader.
Sånn flaks æ har , når du deler -stor sans for stilen hennes .
Kos deg med ditt" gode liv!"

Anonym sa...

Jeg var innom bloggen hennes for første gang igår faktisk!! LOVE it. Hun er kjempeflink! Savner deg å gjengen<3 Du må hilse så masse fra meg å anders! Håper det ikke blir lenge til neste gang:)
stor klem til flinke tante!

H. sa...

Så hyggelig med norsk bad i posten !
Kjøper det bladet av og til - så kanskje noe å kjøpe neste gang?

Ja, tenk du akkurat 1 mnd til JUL - love it :)

Koooos og nyt (varm) jul - så tenker jeg det er nok litt rart å ikke oppleve norsk jul. Det syntes ihvertfall de 2 gangene vi har feiret julaften i Italia....trives nok best med julaften oppi nord...hehe.....

God helg !

Anonym sa...

Så kjempe kos å få en sånn hyggelig pakke:)
Bladet er bare kjempe fint og masse inspirasjon:)
Bare kos deg med det:)
Klem Merete