onsdag 4. juli 2012

St.Tropez.

Ettersom det ikke er så populært å ta bilder inne i butikkene, knipset jeg heller et par utenfra.

Hos L`Olivier har jeg bl.a kjøpt opptil flere av disse krukkene med olivenplanter. Men også andre spennende ting inkl. kjempe gode olivenoljer og balsamico.

Ladurèe finnes også her for de som liker deres berømte og pastellfargede mandelmakroner.

Så pleier jeg å kjøpe med meg en bukett "råsa" peoner til en ok pris. Fordi målet med denne turen var egentlig noen Dior-solbriller som ventet på meg rundt neste sving;o)

For så å gå videre i de smale smugene ned til havna, hvor bl.a. noen kunstnere holder til. Ellers er det vel yacht`ene her som fanger mest interesse tenker jeg. Kan jo være at man ser noen kjendiser også. Sett flere av de gjennom årene.

Så dvs. St.Tropez med sine 5 700 innbyggere, er en høyborg for rike, berømte, internasjonale selebriter, filmstjerner, popartister, milliardærer og titusenvis av turister inkl. lille meg da;o) Men samtidig har de klart å ta vare på sjarmen i den lille kystbyen.

Byen opplevde umiddelbart suksess i 1956, etter filmen "Et Dieu crea la famme"...og Gud skapte kvinne, som ble spilt inn her. Med bl.a. Brigitte Bardot i en av rollene.

Som dere ser ble det noen handleposer på a`mor, og her tok jeg faktisk lunsjen min...tro det eller ei! 

13 kommentarer:

Bente sa...

Vi tok båten over fra Ste.Maxime til St.Tropez på vår ferietur. Morsomt å vandre rundt i de trange smugene. Poser ble det på deg ser jeg. Venter spent på hva som er oppi nå da.

Bente

Unknown sa...

Ønske, ønske..her vil jeg!!! Herlig innlegg ;o))
Kos deg med godsakene du har kjøpt ;o))
Klem Elisabeth

All Seasons sa...

Thank you for your sweet words on my blog.
Over about two weeks we are going to La France.
I'm so need a vacation and beautiful weather, now here in Holland the weather is okay, but is not for long. Tomorrow the raining is coming...

Have a lovely evening
Hugs,
Patricia

Unknown sa...

Herlig!!
Frankrike er flott:)

Klem Linda

Mette Irgens sa...

Ja, St.Tropez er en vakker liten by, som selv med statusen sin fortsatt har den fortsatt preg av å være en liten sjarmerende by.
Jeg var hos l'Olivier i forrige uke og kjøpte noen gode oljer...
Vel, ha en fortsatt god sommer! :)
Klem, Mette

Anonym sa...

Hei!
Så herlige butikker, må være en fryd å gå her:)
Ser ut som du fikk med deg litt ja, og for et herlig sted å innta lunsj:)
Herlige bilder:)

Klem Merete

ChezJeanette sa...

Ååååå dette så helt nydelig ut!

Masse flotte bilder i de siste innleggene dine!

*Drømme * drømme*

Au revoir!

Jeanette :-)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Helt underbart, tänk och få shoppa där. Till och med olivträden i kruka ser mycket finare ut än dom vi köper här. Härligt ställe för lunch också.
Varm kram
AnnaMaria

Landcharm sa...

Du er midt i smørøyet du, så nyt!

-Sanna- sa...

Åhhhhh, som jeg misunner deg disse markedene og butikkene !
Ser fram til neste Frankriketur !!

Anonym sa...

Er på ferie i st. Maxime nå. Leser den flotte bloggen din. Har du noen tips til oss. 3 familier som liker shopping av klær, interiør o.l. Har sett det er noen markeder som er verd å få med seg, har du noen tips? Hilsen shoppingglade damer

Maliva`s verden sa...

Hei Anonym! Takk for hyggelig tilb.ang. bloggen min. Aix-en-Provence er en av mine fav.byer her i området, ca 1 biltur unna..hvor bl.a den kjente interiørbutikken Cote Bastide ligger. Mange spennende butikker i en vakker by. Toulon har et stort kjøpesenter hvor kun en av mine døtre har besøkt....ellers har jo Nice kjøpesentre. Men jeg foretrekker heller Aix- fremfor Nice;o) Fredag er det marked i Ste.Maxime som dere sikkert har fått med dere, torsdag er det matmarked i gamlebyen, og onsdag brocante ved strandpromenaden. Da ønsker jeg dere fortsatt en fin ferie...og har dere ikke spist på La Reserve eller La Maison bleue kan jeg anbefale dere det også;o) Maliva

Nina sa...

Bonjour :-)
Tenk, jeg har være 1 - 2 ganger iåret i Provence siden 1999 og har ennå ikke vært i St.Tropez....
Det må vi gjøre noe med til høsten :-)
Ha en forsatt finfin sommer:_)

Mvh
Nina