onsdag 25. juli 2012

Lunsj hos våre franske venner.

Alltid spennende å bli invitert hjem til våre franske venner. I dag startet lunsjen hos de kl. 1230. Først forrett som bestod av fylte små butterdeigsbrød med bl.a chevrè, tapenader, patè, fisk og pølser.

Etterfulgt av urtemarinerte snegler på grønn salat. Jeg må si jeg er stolt av døtrene mine som tør og smake på alt de får servert, og tro det eller ei likte de også sneglene.

For de av dere som er på ferie her i Frankrike, eller tar ferien her etterhvert, kan vi virkelig anbefale hvitvinen vi fikk servert....smelt!

Hovedretten var helstekt laks fylt med urter, bakte grønnsaker, ris og bearnaise.

Som alltid avsluttes måltidene med smakfulle oster.

Etterfulgt av noe søtt. Så ettersom sønnen i huset hadde bursdag ble det kaker og kaffe til dessert. Bursdagsang ble det også, både på fransk, engelsk og for ikke å glemme fam.Vangol`s norske; "Hurra for deg som fyller ditt år.....". Da vi gikk fra bordet mette og fornøyde var klokken passert 1630....dvs.4 timers lunsj; me like! Tusen takk til vertskapet for nok et minnerikt måltid sammen;o)

6 kommentarer:

Fire Hjerter sa...

Det så herlig ut. Litt av en "lunsj". Franskmennene ka det å diske opp.

H. sa...

Så koselig å bli invitert hjem til franskmenn :)

Deilig mat og god drikke, ikke noe slår en deilig, kald hvitvin, med unntak av champagne og italiensk prossecco, da....hihi

Nyyyt dagene, og forresten FLOTT nytt header bildet, her ser jeg :)

Maliva`s verden sa...

Tusen takk for det Helen...både rosè og champagne ble servert, men italiensk prossecco må jeg kanskje prøve i "ditt Italia" en gang;o)

Anonym sa...

Wow... for en herlig lunsj:) her var det virkelig mye godt:)
Tenk om vi Nordmenn kunne lært litt av dette:)

Sov godt

Klem Merete

Anonym sa...

Ååå, nam! Dette så virkelig godt ut. Skjønner godt at dere koste dere. Regner med at det ikke trengtes middag seinere etter den lunsjen;)
Håper du får en flott dag i vakre Frankrike.
Klem fra meg!

tubakk sa...

Ååå, nå lengter jeg tilbake til Frankrike. Skal ikke bli så lenge til jeg tar meg en tur.