torsdag 14. juni 2012

Gjensynsglede med no`godt attåt;o)

Endelig er dagen kommet som jeg har sett frem til i mange uker. Det har vært tøft å ha yngste datteren og mannen min i Norge så lenge, men samtidig har jeg klart å bygge opp vårt familie-firma Maliva-Agency her i Frankrike disse månedene.

Men nå har de altså ankommet! Siste muntlig eksamen for min 10-klassing gikk strålende i går, og i dag kom hun flyttende sammen med min kjære. Ettersom det er "hot" her hos oss, ble det bading og apertiff her ved bassenget først. Ekstra koselig for a`mor er at alle mine 3 barn er samlet inkl. mannen og moren min.

Så vet jeg jo hva min kjære ønsket seg til middag, etter noen tøffe og hektiske uker med jobb og ny cd-utgivelse som kommer ut den 3.juli. (Som er den syvende skiva han har utgitt;o)

Jo det var Scampi a`la Maliva m/blåskjell. Oppskriften finner dere HER! Nå er jeg mett, og ser frem til en lang gåtur med min kjære..JUHUUUUUU!  Ps! Nå ser jeg at blomstene som er plukket i hagen vår, matcher den nye puten min.....hihi. Skal ta dere med på en hagevandring her også snart....fantastisk vakkert!

10 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Hurra for at dere er samlet igjen :)
Så virkelig deilig ut på bildene...
KOS DERE -velfortjent :)
Klem May Helen

Anonym sa...

Hei!
Så koselig at hele familien er samlet:) skjønner at det ikke har vært lett, men du har jo vært kjempe flink med å bygge opp firma og det har nok vært godt å ha noen å gjøre denne tiden:)
Så kjempe koselig du har gjort det, ser helt herlig ut:) er selv veldig glad i blåskjell, så dette så herlig ut:)

Kos dere masse i helgen alle sammen:)

Klem Merete

♥ Netta ♥ sa...

Så herlig at dere endelig er samlet alle sammen, kan tenke meg du har savnet de. Men, det finnes jo verre steder å savne familien enn i disse omgivelsene ;-)

Den retten så utrolig deilig ut og jeg som ELSKER både scampi og blåskjell skal definitivt prøve denne - takk for at du deler!

Ha en fortsatt herlig kveld!

Klem
Netta

Dans på roser... sa...

Hei Mayliss!

Så herlig, herlig, herlig!
Å være lenge borte fra hverandre er vanskelig, ja....men desto bedre å møtes igjen!

Ble hoppende glad da jeg leste om cd-utgivelsen. Hils han så mye, og si at det er etterlengtet her hos oss!
Mannen min bruker en av låtene som vekkeklokke på mårran....låta heter 'du er alt', den har godt selskap av Rudi's 'stillhet'.....meget behagelig vekkeklokke-lyd! ...og godt for hjertet <3

Kos dere....føler det nesten er litt overflødig å si ;) Ser dere lever livets glade dager. Herlig! Bless you!!

Pssst...i dag kom skinnjournalen...=) superfin! Takker så mye. Den skal blogges, når jeg får knipsa litt.

Klem.K.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skönt och ha hela familjen samlad, och din mamma också. Det syns att ni har det bra, och scampin ser så läcker ut. Spännande med nya cdn, skulle vara så roligt och höra den.
Ha det gott och trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Loccitane sa...

Så nå er hele familien samlet i paradis. Kan jo ikke bli bedre enn det. Blir så imponert over dere to, som er bare så flinke og får til så mye. Så hyggelig å se at dere fikk det til og at dere nå kan nyte livet. Det synes jeg dere fortjener.

Masse klemmer og god sommer Line

Loccitane sa...

Så nå er hele familien samlet i paradis. Kan jo ikke bli bedre enn det. Blir så imponert over dere to, som er bare så flinke og får til så mye. Så hyggelig å se at dere fikk det til og at dere nå kan nyte livet. Det synes jeg dere fortjener.

Masse klemmer og god sommer Line

H. sa...

Koselig å være samlet igjen !
Kos deg med mann og barn - og god helg :)

Gleder meg til hagevanding hos deg....savner min hage i Italia, men nå er det ikke mange dager igjen FØR vi reiser tilbake, hurra :)

Hilsen Helen :)

Bente sa...

Så deilig MayLis å få alle samlet. Godt med familien rundt seg. Heldig og kunne leve ut drømmen og få alle dine rundt deg. Nyt det!!!!

Hege Morris sa...

Så koselig! kos dere i varmen!
Ser herlig ut!
klem Hege