søndag 24. juni 2012

En hagevandring her hos oss!

Da håper jeg dere alle har hatt en fin midtsommer feiring. Her i Frankrike feiret vi første sommerdag den 21 juni med musikkfestival. Litt pussig at de feirer første sommerdag så seint. For min del startet jo sommeren i mars da vi kom flyttende ned hit;o)

Vet det er mange som vil se mer av eiendommen vi bor på....så da tar jeg dere like godt med på en liten hagevandring jeg.

Det er en fryd for alle sanser å gå og rusle rundt her ute.Frodig blomster, nydelige dufter og ikke minst fuglekvitring i alle "toner".

Flaks for oss, er at alle vekstene har eget selv-vanningsystem, ellers hadde vi hatt jobben. For her er det tørt!

Eiendommen er godt inngjerdet, og med tre porter man skal gjennom før man kommer inn til inngangsdøra vår..ja da føler jeg meg trygg. Denne veien tar vi ned til den fjerde porten for å gå til stranda. Som dere ser er det store kaktuser på rekke og rad.

Åh det dufter så herlig av alle lavendelplantene som står rundt omkring, så her er duftlys et fremmedord. Det er bare å åpne vinduene og trekke til seg de nydeligste dufter;o)

Nå gleder jeg meg til å dele disse omgivelsene med de første norske gjestene som har leid seg inn i nabohuset. Bildet over her, er utsikten de får. Flere norske gjester kommer fortløpende, men det er fortsatt noen ledig uker igjen, eller hvorfor ikke sikre seg for neste vår/sommer/høst? HVIS DET VIRKER FRISTENDE MED ET OPPHOLD HER, TA KONTAKT MED MALIVA-AGENCY.....maylissmaliva@yahoo.no.....SÅ KAN JEG SENDE BILDER AV HUSET INKL.MER INFO!

11 kommentarer:

Husfrøy sa...

For en nydelig hage! Her på Sørlandet ser det ikke ut til å stoppe å regne, men jeg har hørt rykter om at sommeren skal komme til uken.. Man kan jo håpe!
Kos deg i blomsterhavet :)
Hei fra Eva

All Seasons sa...

If I see the pictures from your house and your garden I dream, I was in the south of France. Over about three weeks we are going to there, near Andorra.

And today...here in Holland it's raining and raining and....cold :-(

Have a lovely sundag
Hugs,
Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för den rundturen, ni har en härlig trädgård. Som jag brukar säga, du bor mitt i paradiset.
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Hei!
Så koselig å være med på denne runden i en så vakker hage:) skjønner at du ser frem til å vise den frem til andre:)
Her hjemme er det mest regn, men med små glimt av sol innimellom!
Ha en strålende uke

Klem Merete

-Sanna- sa...

Jeg kommer ! :-)
Sender deg en mail.

MissMette sa...

Tusen takk for titten i en aldeles vakker hage ღ Alltid koselig å titte inn her til deg... Ser fantastisk deilig ut, og ikke minst sol & varme ღ herlig... Her i Brønnøysund har vi hatt 2 hele dager med sol og nydelig vær... men det var det i denne omgangen ;)) Håper at vi får flere slike dager utover... Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke som kommer. Klem fra Mette

H. sa...

Uvant med kakutuser for meg....?
Er det så vanlig i France, tro?
Ikke her......:)

Kjenner igjen, lavendel planten, min er også ENORM for tiden, og tiltrekker seg masse sommerfulger, og veps...:( Men, akk så godt de lukter.

Deilig med hage, ikke sant?

Kos og nyt - vi begynner hjemtur mot gamlelandet, igjen.......

Klem fra Helen ;)

Anonym sa...

Thank you for taking us round your beautiful garden!So many lovely colours!

Sivs hus sa...

Hei, Så nydelig hage! Sommerklem Siv:-)

Landcharm sa...

Dette ser herlig ut, så bare nyt!

♥ Netta ♥ sa...

Tusen takk for rundturen hos deg Maliva, det er akkurat som om jeg har vært en tur i Provence selv - hi, hi. Jeg ligger nok noen år etter deg med B&B gitt. Håper så inderlig det går bra for dere. Så spennende med de første gjestene, jeg må nok komme nedover og inspisere hvordan det skal gjøres :-) Huset deres ser helt herlig ut, med basseng og greier - topp!

Nyt varmen og kooooos deg!

Klem
Netta