fredag 1. juni 2012

Da er trekningen klar...og vinnerne er;

Med dette bilde av et vakkert og velduftende rosetre som står utenfor et av gjesterommene til  B&B jeg besøkte, vil jeg nå presentere hvem som er de heldige vinnerne av min Give-Away; LittXtra.no har trukket ut TONE KOLSTAD KLØFTEN som er den heldige vinneren av en lekker strandveske. Skinnjournal med reim går til hver av disse to; DANS PÅ ROSER og CHEZ JEANETTE. Gratulerer så mye! (Til vinnerne er det fint om dere sender meg navn og adr.til may-liss@maliva.no)
  

6 kommentarer:

Dans på roser... sa...

Tjohoooooo!!
Så gøy!
....og jeg som aldri vinner sånne lotterier!
1000 hjertelig <3

Kathrin.

H. sa...

Gratulerer til vinner'ne !

For en nydelig rose buske, riktig så klatrerose dette her :)

God helg !

♥ Netta ♥ sa...

Gratulerer så masse til de heldige vinnerne, flotte premier!

For en vakker rose du viser, vokser denne oppover husveggen hos dere? Jeg skjønner at du fortsatt nyter det gode livet i Provence, blir sikkert godt når familien kommer nå tenker jeg ;-)

Ha en fin helg!

Klem
Netta

Anonym sa...

Hei!
Gratulerer til vinnerne:)
Herlig bilde
Ha en strålende helg

Klem Merete

-Sanna- sa...

Heldige vinnere. Men jeg har også vært heldig, for i går fikk jeg varene mine fra Noelle. (finner ingen tøddel over o'en på IPad) Nå bor jeg luxuriøst på en suite med to bad på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo og har fått hud som en baby, - etter å brukt både maske og krem. Så takk til deg som fikk meg til å kjøpe dette. Jeg blir garantert fast kunde..... Klem fra en bonde på tur til hovedstaden !

Monique sa...

cette photo est très jolie!
bonne fin de semaine!
Monique