søndag 2. august 2015

Restauranttips med Michelin-stjerne i Les Issambres.

Først vil jeg takke alle som har sendt meg mail angående eiendommen jeg leier ut, henv.til forrige innlegg. Jeg må også komme med et nytt restauranttips i dette område. Min kjære og jeg ble invitert ut på middag av et vennepar i ferien. De hadde oppdaget denne restauranten på sin gåtur langs kystveien i Les Issambres. Bare synd vi ikke oppdaget den da vi bodde her sier vi nå i ettertid. For dette ble en helaften av de sjeldne. Chante Mer er en liten familiedrevet restaurant, som serverer utsøkt hjemmelaget mat. To år på rad nå har de fått Michelin-stjerne, så det sier jo sitt. Vi valgte en Meny til 32 euro, som hadde flere valgmuligheter. Men jeg angret ikke på min forrett som bestod av Chevre-mousse med saus av provencalske urter. "Smelt"!
Hovedretten min valgte jeg en kalverulade med soppsaus, crispy og kokte grønnsaker. Igjen sier jeg "Smelt";o)
Innen desserten kom var det blitt mørkt, så det ble ikke den beste bildekvaliteten her ser jeg. Men derimot desserten Creme-Caramel var noe av det beste jeg har smakt. Ved siden av maten valgte vi vin fra Berne, som jeg har skrevet om tidligere.
Det er alltid spennende å finne slike perler av spisesteder. Selvom de hadde en noe enklere standard interiørmessig, så var servicen på topp. Så hit kommer vi garantert tilbake. Jeg legger ved link til nettsiden deres HER! Fortsatt go`søndagskveld til deg som titter innom;o)

Ingen kommentarer: