mandag 31. august 2015

Min hverdag som Visual Merchandiser!

Etter utallige reisebrev fra meg har jeg i dag lyst til å fortelle litt om hva jeg jobber med. Etter å ha jobbet som selger i Home & Cottage i flere år, takket jeg i januar ja til ny stilling som Visual Merchandiser i Home & Cottage. 


Å, Ja jeg har virkelig fått drømmejobben....selvom jeg nå fremover må takke nei til opptil flere tilbud om å være med på presseturer til utlandet.


Når jeg forteller om min nye "tittel" er det ikke alle som vet hva den går ut på. Derfor tar jeg det like godt her med dere også.

Som Visual Merchandiser formidler jeg butikk-kjedens totale konsept og identitiet. Her eksponerer jeg kommunikasjon mellom produkt og kunde. Jeg dekorer og gjør varene tydelige og tilgjengelig for kunden. Målet mitt er å skape et opplevelsesunivers som skal friste kundene våre.

I disse dager derimot står butikken i Sarpsborg på "hue" grunnet ombygging, men dere kan tro jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet.
Istede får dere noen bilder fra Gave og Interiørmessen i Lillestrøm hvor jeg var med lederteamet/innkjøperne/vm forrige uke. De 3 bildene over her er fra Home & Cottage sin stand, mens de andre bildene tok jeg hos forskjellige leverandører av oss. Deriblant PbHome og House Doctor.

Vi var også innom Niclas Wahè som holdt et lite kurs for oss, mens vi fikk servert smakfulle go`biter. Dette konseptet elsker jeg, kanskje grunnet at deres franske mat/spesialiteter møter dansk design. Da er det bare å brette opp ermene å komme seg på jobb....God ukestart til alle som titter innom!

3 kommentarer:

Furulunden sa...

Lykke til i din nye jobb!! Gleder meg til å se mer fra dine interiørsprell!! :)

Nina sa...

Gratulerer!!!
Du må da være som skapt til en VM-jobb:-*
Lykke til <3

H. sa...

Gratulerer med ny jobb, dog i samme firma, så utrolig moro da Mayliss !
Kan tenke meg du liker dette her, interiør er uten tvil noe du brenner for, det og Frankrike...he he he