onsdag 8. oktober 2014

V.I.P. -gjest hos Jaz Aquamarine Hotel i Hurghada.

Da var vi kommet til siste reisebrev fra presseturen til Egypt, og det hele avsluttet med 2 netter her på 5-stjerners hotellet Jaz Aquamarine i Hurghada. Skal jeg velge meg ut mitt favoritt bilde fra turen, må det bli dette jeg tok på privatstranden til hotellet. 

Jeg må også få med at vi alltid får en hyggelig velkomst hvor vi enn kommer, og da typisk med en velkomstdrink eller te. Men på dette hotellet fikk vi noe xtra. Hele reisefølget fikk hvert sitt V.I.P.-armbånd, så her var det bare å leve i luksus noen dager. Helt gratis!

Selvom ferieanlegget innholdt noe for ethvert behov av aktiviteter; med bl.a sine 2 aquaparker, dykking, 2 strand-jacuzzi, vannsport, havfiske, strandvolleyball, kamelritt, shopping og spa, valgte jeg horisontalen på denne solsengen. Love it! Jeg tror heller aldri jeg før har bodd på et hotell med 18 forskjellige ferskvannsbasseng.

Hotellet har 1001 komfortable rom hvor vi fikk hvert vårt familie rom. Her hadde jeg god plass med andre ord og skulle så klart hatt med hele familien.

Utsikten fra balkongen min var det heller ikke noe å si på, og nedenfor hadde vi vårt "eget" svømmebasseng.Dette imponerende komlekset har 4 restauranter som serverer asiatisk, italiensk, sjømat og libanesiske retter i a`la carte luksus. Interiøret er det heller ikke noe å si på;o)

Her er jeg i hoved restauranten som serverer buffet med alt man kan tenke seg. Jeg vil nok engang påpeke at jeg ikke fikk tatt del av disse smaksopplevelsene. Kresen tenker du eller er jeg på diett? 

Nei absolutt ikke, jeg elsker jo mat og god drikke. Men hva hjelper det å bo på et All-inclusive-hotell hvor jeg kan spise å drikke hvor mye jeg vil, men istede knapt får i meg nok væske. JA, jeg ble faktisk matforgiftet. Men det var ikke på disse flotte hotellene ved Rødehavet, men derimot i Luxor. Av reisefølge på 34 ble over halvparten syke, og da snakker vi syke. Magekramper, høy feber, vanndiare, og som ente med at flere av oss ble satt på dobbel antibiotika-kur. Noen fikk til og med intravenøst. Et "døgn" er borte i hukommelsen min og det sier kanskje litt om hvor syk jeg var. Bortifra denne kjedelige opplevelsen, klarte jeg faktisk å gripe "nuet". Jeg sitter igjen med et smil om munnen og tenker på alle de gode opplevelsene jeg var med på, mine herlige bloggkollegaer og nye bekjentskaper. Jeg er også takknemlig for at jeg ble valgt ut til å bli med på denne presseturen, og en stor takk til arrangøren Egypt.Travel. Nå nyter jeg den vakre høsten i Norge, men allerede til helgen skal jeg på en aldri så liten tur igjen. Denne gangen med venninner til Sverige. Forts. følger.....

9 kommentarer:

Nina sa...

Så kjipt å bli syk på turen. Bortsett fra den matforgitningen ser det derimot ut til at dere har hatt en flott tur. Virkelig fine bilder. Likte også spesielt godt det på stranden. Ser ut til å være en flott plass å ligge og nyte dagen på. Fikk virkelig lyst å dra til sydligere strøk av å lese og se ;)

Nina sa...

Så kjipt å bli syk på turen. Bortsett fra den matforgitningen ser det derimot ut til at dere har hatt en flott tur. Virkelig fine bilder. Likte også spesielt godt det på stranden. Ser ut til å være en flott plass å ligge og nyte dagen på. Fikk virkelig lyst å dra til sydligere strøk av å lese og se ;)

Skogslyckan sa...

Hej! Det var så länge sedan jag tittade in här. Har varit en värdelös bloggvän det sista året. Men som du säkert läst om på min blogg så miste jag min son Martin den 16 november förra året. Idag har jag för första gången startat en bloggutmaning inne hos mig och hoppas så klart du har lust att titta in. Kramar Pia

Gry sa...

Fineste May-liss, hva du opplever!! Utrolig artig å følge dine reisebrev, reneste eventyret <3 Du er dyktig på å formidle den gode stemningen, smakene og opplevelsene, så det virker nært selv om det er langt unna.
Men fysj da, hørtes ikke godt ut å bli matforgiftet :( Det må ha vært en skikkelig "runde", godt du er på bena igjen og kan sitte igjen med gode minner likevel.

Takk for varm og fin hilsen hos meg, ja veldig stas å oppleve litt royalitet og høytidelig stemning med vaktgardisten vår ;)
Høsten er en deilig tid, må si jeg nyter å komme ut selv i blåst og regn, kjenne at en lever :)

Så herlig med venninnetur til Sverige, kos deg skikkelig!
Klem til deg

Home sweet home sa...

Ikke noe kjekt å bli matforgiftet,håper du har hatt en flott tur etterpå.Bildene er veldig flotte.

Ha en fin helg.

Merethe

Katta sa...

Så hemskt med matförgiftningen och att det kan bli så illa at man behöver antibiotika till och med men jag hoppas du och de andra är friska nu. Frånsett det tråkiga så måste ni ju ha haft en fantastisk resa! Såna fina miljöer och vilken härlig lyx ni fått uppleva och jag fullkomligt älskar rummet med de blå taklamporna i!! Kan känna att jag valde fel inriktning på min blogg, borde nog blivit resebloggare i stället ;D Varma kramar Katta

Ann-Mari - sa...

Stakkars deg, matforgiftning er bare så fælt.
Godt du iallefall kunne være i slike omgivelser, og ikke på en 8 timers busstur eller på safari. Har hørt om folk med dårlig mage på safariturer, og det var kjappe turer på do med løver luskende rundt :)

Maliva`s verden sa...

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Dette var en opplevelse å være med på uansett mageproblemene som meldte seg ;o)

Helen sa...

Ventet på det...husker jeg nevnte i en kommentar på insta tror jeg, pass på så ikke du blir matforgiftet !

Dessverre, veldig vanlig at det skjer i Egypt.

Vært der 3 ganger, og hver gang ble jeg dårligere enn den første og den før der igjen....siste gang måtte jeg jeg på sykehus (Norge) for å blitt kvitt dritten.....så det ble slutten av mine turer til Egypt !

Men, Egypt er spennende, og jeg har vel også sett alt som er verdt å se der, og det finnes jo ikke noe lignende i verden - bare synd å bli syk :(