onsdag 15. oktober 2014

Lavendelpikene på Spa.


Hei alle sammen! Da sitter jeg igjen med et smil om munnen og tenker på helgens hyggelige gjensyn. Dere som har fulgt bloggen en stund husker sikkert blogginnleggene om vår jentetur til bl.a lavendelåkerne i Provence og Moustiers-Saint Marie. (Klikk HER for å komme til det første reisebrevet derfra)! Endelig fikk vi til en aldri så liten tur igjen, og denne gangen ble det til Quality Spa & Resort i Strømstad.

Her har vi lavendelpikene med hver sin stråhatt. På Spa-turen derimot ble vi overrasket med hver vår Vintage-badehette, som Cathrine hadde kjøpt med i gave til oss. Er vi ikke kule? Morsomt var det at hotellet også la ut det øverste bilde av oss på deres Instagram-konto. Nå er jeg spent på hva neste hodeplagg blir? For ny tur er allerede under planlegging og da skal vi ha med mennene våre.

 Istedenfor to deluxe-rom, valgte vi å ha et deluxe-rom med dør inn til et dobbeltrom. Da hadde vi mer enn nok med plass til oss 4, samt egen balkong. Været var det heller ikke noe å si på, her skinte solen hele den første dagen. Det var fristende å bare bli sittende her ute med hvert vårt glass champagne. Men vi var jo på Spa, så derfor benyttet noen seg av behandling, mens andre slappet av i Jazucci`n.
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært her på hotellet, enten med familien min, venner eller jenteturer. Et perfekt sted å ta en stopp, i en ellers så hektisk hverdag. Maten synes jeg også har blitt bare bedre og bedre.

Så denne gangen skal dere få hele menyen vi spiste den første kvelden. Forretten; Kreps-salat m/dillkrutonger, sitronvinegrette og lagret prâstost. (Drikke; Les Prince Abbès Pinot Gris, Alsace)Hoverett; Lam m/høstens sopp, sennepsristede poteter og hvitløkssky. (Drikke; Calvet Reserve Merlot Cabèrnet, Bordeaux)

Dessert; Yoghurt-pannacotta med karamellsaus, blåbær og krokan på toppen. YUMMI! Etter mye latter, mimring, dype samtaler og kos, sitter jeg igjen med et ord TAKKNEMLIG!


8 kommentarer:

Ann-Mari - sa...

Pol Roger 2004! Kremårgang :)
Har en liggende og planlegger å ta den i løpet av året. Har også storebroren Winston Churchill fra 1999. Den skal tas når jeg vinner i Lotto :)

Ser ellers ut som et veldig bra sted dere var på!

Maliva`s verden sa...

Ha-ha du fikk med deg den ja Ann-Mari. Ei i reisefølget er expert på bobler se.....og denne tok hun med til oss. SMELT! Jeg har også sendt deg en laaaaang mail i dag. Klem fra meg

Annette sa...

Såååå skjønne dere er i matchene badehetter. Flirer stort her jeg sitter. Hotellet har faktisk jeg også hatt en natt på. Kanon flott sted.

Ha en fortsatt flott dag, Klem

H. sa...

Herlige badehetter !! Hohoho

Verste av alt, jeg husker jeg hadde sånn da jeg gikk i barneskolen (og det ække mer en 30 år siden altså), så vintage var vel litt drøyt...he he he
Fantastisk morsomt bildet :)

Jentetur er morsomt, man trenger det engang i blant tror jeg, og dette så moro ut. Pol Roger, er vel min favoritt franske champis, for ellers går det jo bare i italienske bobler, vettu :)

H. sa...

PS, og når jeg tenker meg om, så er vel 30 år siden VINTAGE !

Herregud så gammal enn har blitt da.....sukk........

Reiselykke sa...

Hei, så hyggelig det ser ut! Tipper det var en fin-fin helg med venninnegjengen, ja ;)

HWIT BLOGG sa...

Härliga och GLADA bilder!
Ha en skön helg...
Titti

Anonym sa...

Vilkeñ härlig tjej lyx helg! Förstår att ni njöt wv varandras sällskap och god mat och dryck!